HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήρια επιστολή προς το Κέντρο Υγείας Βασιλικής και το Νοσοκομείο Λευκάδας

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Κέντρο Υγείας Βασιλικής και το Νοσοκομείο Λευκάδας

Με την συγκεκριμένη επιστολή θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω ολόψυχα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Βασιλικής για την άμεση επέμβαση τους καθώς και του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας.

Προ λίγων ημερών, συνέπεια ενός σοβαρού τραυματισμού μου στην Βασιλική Λευκάδας, χειρουργήθηκα και εν συνεχεία νοσηλεύτηκα στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Λευκάδος.

 Ευχαριστώ ολόψυχα τον θεράποντα ιατρό μου κ. ΜΑΡΑΓΚΟ Σπυρίδωνα καθώς και όλο το προσωπικό της Ορθοπεδικής Κλινικής για την εν γένει συμπεριφορά τους στο πρόσωπο μου, γιατί εκτός από άριστοι επαγγελματίες, είναι πρωτίστως “άνθρωποι”.  Όλα τα ανωτέρω αποδεικνύουν το υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού που διέπει το σύνολο του προσωπικού στον τομέα υγείας του τόπου μας, παρά τους χαλεπούς καιρούς που διανύει η χώρα μας, συνεπεία της πανδημίας.

Με τεράστια εκτίμηση,

ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ Γεώργιος

Προηγουμενο αρθρο
11η συνάντηση Σεμιναρίου Ιστορίας και Τέχνης
Επομενο αρθρο
Θέσεις εργασίας στη Λευκάδα για αυτή την εβδομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.