HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήριο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Λευκάδας

Ευχαριστήριο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Λευκάδας

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Τα παιδιά  και οι οικογένειές τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης  Παιδιών ΜΕ Αναπηρία (ΚΔΑΠ- ΜΕΑ) της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας,  ευχαριστούν θερμά τους:

  • Κο Χριστοφορίδη Ανέστη  για το ποσό των 300,00 € που προσέφερε στο κέντρο μας
  • Τη δομή Κδαπ Μέλλον για το ποσό των 620,00  €, από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar που πραγματοποίησαν με δημιουργίες των ωφελούμενων τους που προσέφεραν στο κέντρο μας
  • Τον Κύριο Βαγενά Παναγιώτη (τέντες) για την επιδιόρθωση των καθισμάτων του αυτοκινήτου της δομής.
  • Το Δ.Σ. του Μουσικοφιλολογικού  Ομίλου «Απόλλωνα Καρυάς»  (Στέγη Ιστορίας και Πολιτισμού) για την θερμή υποδοχή, για την ζεστή φιλοξενία, για την κατατοπιστικότατη ξενάγηση, για την προβολή, για την πάντα ένθερμη διάθεση συνεργασίας και προσφοράς σε επόμενα βήματα…!!!
  • Το Οινοποιείο «Καρσάνικος Οίνος» και τον Κο Ρεκατσίνα Γεώργιο για την όμορφη και διαφωτιστική του ξενάγηση και την επίλυση αποριών μας

Σας ευχαριστούμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά γιατί βάζετε, ένα ακόμα λιθαράκι στην καθημερινή προσπάθεια, που κάνουμε για τη δημιουργία νέων ευκαιριών στους ωφελούμενους της δομής μας.

Σας ευχόμαστε υγεία και αισιοδοξία!

Προηγουμενο αρθρο
Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας από τον Ναυτικό Όμιλο Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Η Λευκάδα ανάμεσα στους νομούς με την μεγαλύτερη αύξηση καταθέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.