HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ εκδίκαση της προσφυγής στο ΣτΕ για το Κάστρο αναβλήθηκε για τις 31-5 -Να παρέμβει ο Δήμος…

Η εκδίκαση της προσφυγής στο ΣτΕ για το Κάστρο αναβλήθηκε για τις 31-5 -Να παρέμβει ο Δήμος…

Η εκδίκαση της προσφυγής  κατά της απόφασης της υπουργού Πολιτισμού  με την οποία εγκρίθηκε η  μελέτη του Λιμενικού Ταμείου & και του τότε  προσωρινού αναδόχου για την παραχώρηση του τουριστικού περίπτερου  στο Κάστρο   αναβλήθηκε για τις 31-5-23.  

 Με δεδομένο ότι  η έγκριση  της μελέτης που έδωσε η υπουργός  πολιτισμού  με την από 3-12-21 απόφασή της,  είναι  η μόνη μέχρι σήμερα εκτελεστή διοικητική πράξη,  καλούμε  την Δημοτική αρχή και τον  νέο  πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου 

  • Να παρέμβουν  έστω και τώρα  και στο Υπουργείο Πολιτισμού  για την ανάκληση της  απόφασης  της Υπουργού  για λόγους δημοσίου συμφέροντος και προστασίας  του αρχαιολογικού χώρου.
  • Να ανασκευάσουν τις τότε (  29-9-21)  επιστολές / παρεμβάσεις του Λιμενικού ταμείου  στο ΚΑΣ  υπερ της εγκριθείσας μελέτης,  όπως και τις  προηγούμενες  παρεμβάσεις του Λ.Τ .  στις τοπικές υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού υπέρ της παραχώρησης.
Προηγουμενο αρθρο
Πρόσκληση στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νέας Χορωδίας Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ο Άγιος Νικήτας σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.