HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΗ κατάσταση στον νέο πεζόδρομο του Νυδριού

Η κατάσταση στον νέο πεζόδρομο του Νυδριού

Τις τελευταίες μέρες ξεκίνησε  συζήτηση   στο Νυδρί για την κακή χρήση του νεοπαραδοθέντος πεζόδρομου, μετά το επικίνδυνο αλαλούμ που επικρατεί.

Στα μέρη μας δεν αρκεί να ονοματίσεις ένα δρόμο σε πεζόδρομο πρέπει να μπορείς να τον αστυνομεύσεις αν θέλεις να παραμείνει πεζόδρομος.

Τα τουριστικά λεωφορεία περνούν ελεύθερα, τα οχήματα κινούνται και από τις δυο κατευθύνσεις, ο εφοδιασμός των καταστημάτων γίνεται όλη σχεδόν την μέρα, τα όρια των καταστημάτων διευρύνονται και στο πεζοδρόμιο, παρκαρισμένα αυτοκίνητα ανάμεσα από τα παρτέρια και άλλα… γραφικά, αναφέρουν οι σώφρονες κάτοικοι.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η σημερινή αναφορά αναγνώστη:

«Λεωφορεία και κάθε λογής όχημα περνάει πλέον μέσα από τον πεζόδρομο του Νυδριού ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει παραδοθεί τις πρωινές ώρες στο έλεος των οχημάτων με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις…  

Πέρα από την τεράστια σύγχυση του ποιος πάει που, (έχει μονοδρομηθεί) με οχήματα να πηγαίνουν αντίθετα και οδηγούς να νομίζουν ότι τρέχουν στην Εθνική οδό με κίνδυνο όλων μας! 

Προφανώς και δεν υπάρχει κανείς υπεύθυνος για να “μαζέψει” την κατάσταση…

Κρίμα… ήταν ένα πολλά υποσχόμενο έργο το οποίο με αυτά τα δεδομένα δεν θα αντέξει…»

Προηγουμενο αρθρο
10 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Λευκάδα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για σήμερα, Τρίτη, 3 Αυγούστου
Επομενο αρθρο
Δραματικές ώρες στη Βαρυμπόμπη: Εκκενώνεται το Ολυμπιακό χωριό

3 Σχόλια

  1. Δημήτριος Προβοπουλος
    6 Αυγούστου 2021 at 13:03 — Απάντηση

    Άλλη μια ημέρα κόλασης στο Καλαμίτσι. Εδώ και μια ώρα είναι μποτιλιάρισμα εκατοντάδες αυτοκίνητα από τρεις κατευθύνσεις. Η αγανάκτηση του κόσμου που ήρθε στην πολυδιαφημισμένη Λευκάδα και δεν μπορεί να περάσει το “στενό του διαβόλου” είναι στο κατακόρυφο. Που θα πάει; Κάποιο μοτοποδήλατο θα πάρει φωτιά, κάποιο αυτοκίνητο θα λαμπαδιασει- το απευχομαι- και τότε…Το τελευταίο δεν το φαντάστηκα, συνέβη δύο φορές τα τρία τελευταία χρόνια. Μας γλύτωσε η άπνοια!!.Τον Χρονόπουλο και τη Δούρου τους ξεχνούν κάποιοι.

  2. Fabienne Dalemont
    4 Αυγούστου 2021 at 13:52 — Απάντηση

    Welcome in Greece

  3. Theo
    3 Αυγούστου 2021 at 23:52 — Απάντηση

    Τελικά ας μας πει κάποιος πότε υπάρχει ανάπτυξη σε ένα μέρος όταν ανοίγεις η όταν κλείνεις δρόμους . Το Νυδρι το καταστρέφουν οι ίδιοι άνθρωποι που νομίζουν ότι το ιδιωτικό τους συμφέρον είναι συμφέρον όλου του χωρίου.Η ποιότητα ζωής περνά μπροστά από τις ιδιοκτησίες τους μόνο και δεν έχουν δικαίωμα άλλοι κάτοικοι να διεκδικήσουν μια καλύτερη ζωή. Το δημόσιο χρήμα που δαπανάται νομίζουν ότι ανήκει μόνο σε αυτούς. Λυπάμαι που την πληρώνουν συνήθως αθώοι άνθρωποι της καθημερινότητας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.