HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΗ μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση 2024 στην πόλη της Λευκάδας

Η μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση 2024 στην πόλη της Λευκάδας

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις της αποκριάς «Φαρομανητά 2024» με την μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση. Κατά τα καθιερωμένα ξεκίνησε από τον Άγιο Μηνά και ολοκληρώθηκε στην παραλία. Κατά μήκος του πεζόδρομου πλήθος κόσμου ντόπιοι και επισκέπτες παρακολούθησαν την παρέλαση η οποία ήταν πλούσια σε θέαμα.

Όμορφες στολές, άφθονο κέφι, χρώματα και ιδέες,  πολυπληθείς ομάδες, εντυπωσίασαν όλους μας. Σε συνδυασμό με την καλή διοργάνωση, το φως της ημέρας, σχεδόν μέχρι το τέλος της παρέλασης, συντέλεσαν σε μια  επιτυχημένη εκδήλωση. Πήραν μέρος 15 καρναβαλικές ομάδες.

Η πανοραμική φωτογραφία της καρναβαλικής ομάδας του Σύβρου «Δούρειος ίππος», είναι του Louis Loizou και είναι από την χθεσινή καρναβαλική παρέλαση στο Νυδρί.

Ο Σύβρος για μια ακόμα φορά άφησε ένα ισχυρό παραδοσιακό αποτύπωμα  με έναν καταπληκτικό «Δούρειο Ίππο», μια σπουδαία και εξαιρετική δουλειά, που κατασκευάστηκε από την ίδια την  ομάδα του Σύβρου. Όπως του άξιζε, κέρδισε το 1ο βραβείο στα άρματα και την Καρναβαλική ράβδο.

Προηγουμενο αρθρο
«Φαρομανητα 2024»: Βραβεία της Καρναβαλικής παρέλασης
Επομενο αρθρο
Καρναβάλι Λευκάδας 2024

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.