HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ ΠΑΕ Α.Ο Τηλυκράτης  ανανεώνει της συνεργασίας της με τον προπονητή, Ανδρέα Παντζιαρά

Η ΠΑΕ Α.Ο Τηλυκράτης  ανανεώνει της συνεργασίας της με τον προπονητή, Ανδρέα Παντζιαρά

Η ΠΑΕ Α.Ο Τηλυκράτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Ανδρέα Παντζιαρά, για την επόμενη σεζόν.

Ο Ανδρέας Παντζιαράς θα βρεθεί για τρίτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο στον πάγκο της ομάδας μας και έβδομη συνολικά. Είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε τον Τηλυκράτη τον Ιούνιο του 2021, στην τρίτη θητεία του, καταφέρνοντας να ανεβάσει την ομάδα στην Super League 2 για πρώτη φορά.

Η περσινή σεζόν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού ο προπονητής μας κατάφερε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που κοίταζε κάθε αντίπαλο στα μάτια και έπαιρνε αποτελέσματα σε κάθε έδρα. Ο Τηλυκράτης υπό τις οδηγίες του έφτασε να τερματίσει στην 1η θέση του 3ου ομίλου της Γ´ εθνικής και στην 4η θέση στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των νέων συνεργατών του προπονητή μας.

Η οικογένεια του Τηλυκράτη εύχεται καλή τύχη στον Ανδρέα Παντζιαρά με πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.

Προηγουμενο αρθρο
Ο Στέλιος Αραμπατζής στον Πανλευκάδιο
Επομενο αρθρο
Η γιορτή των 40 χρόνων  της  Αγιομαυρίτικης Παρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.