HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Φιλαρμονική θα παιανίσει φέτος σε όλες τις Πασχαλινές εκδηλώσεις

Η Φιλαρμονική θα παιανίσει φέτος σε όλες τις Πασχαλινές εκδηλώσεις

Το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας ενημερώνει τα μέλη της, τους Λευκαδίτες και όλους τους επισκέπτες που θα βρεθούν στο νησί της Λευκάδας κατά τις γιορτές του Πάσχα ότι, μετά από τα δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας που περάσαμε όλοι μας και που η Φιλαρμονική μας σίγησε σχεδόν σε όλους τους εορτασμούς, η Μπάντα μας θα είναι και πάλι κοντά σας για να γιορτάσουμε, όπως μόνο εμείς οι Λευκαδίτες ξέρουμε, το Άγιο Πάσχα. 

Η Μπάντα της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας θα παραστεί, τόσο στην λιτανεία της Μεγάλης Παρασκευής συνοδεύοντας την πομπή του Επιταφίου της Μητρόπολης, όσο και στο καθιερωμένο έθιμο «Το Κομμάτι» το Μεγάλο Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι, ακολουθώντας την καθιερωμένη πορεία που διανύει τα τελευταία χρόνια (κεντρική αγορά και παραλία). 

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Μεγάλη Πέμπτη η πρόβα της Μπάντας για τον Επιτάφιο θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του καταστήματος της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας στις 8:00 το απόγευμα και θα είναι ανοιχτή για το κοινό.   

Εκ του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Κουτσουπιά, η όμορφη της άνοιξης
Επομενο αρθρο
Έκθεση αγιογραφίας Σπύρου Μακρυγιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.