HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Επιμελητηρίου στην κεντρική αγορά της Λευκάδας

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Επιμελητηρίου στην κεντρική αγορά της Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Σε μια χαρούμενη, πολύχρωμη, μουσική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες 15 Δεκεμβρίου, για δεύτερη συνεχή χρονιά,η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Επιμελητηρίου μπροστά από την Εθνική Τράπεζα.

Πλήθος κόσμου αγκάλιασε τη γιορτή,  με τα παιδιά να είναι οι πρωταγωνιστές. Η εκδήλωση ξεκίνησε υπό του ήχους της πάντας Ugly Potatoes και στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης απεύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε τα καταστήματα της πόλης μας. Μετρώντας αντίστροφα φωτίστηκε το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο του επιμελητηρίου και στη συνέχεια την σκυτάλη πήραν τα παιδιά του “ΚΔΑΠ Μέλλον τραγουδώντας κάλαντα και τα παιδιά της “Μαθητούπολης” χόρεψαν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Παράλληλα σε μια όμορφη γωνιά του δέντρου, οι μικροί μας φίλοι είχαν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν, να κάνουν face painting και να πάρουν δώρο μπαλόνι σε διάφορα σχέδια. Επίσης μοιραστήκαν αστεράκια  Make a wish  Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος τα οποία αγοράστηκαν από το επιμελητήριο ώστε να συνεισφέρει στην εκπλήρωση ευχών των παιδιών με σοβαρή ασθένεια.

Όμως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η άφιξη του Άγιου Βασίλη με τα ξωτικά του και τους σάκους του γεμάτους με γλυκίσματα για τα παιδιά. Ένα υπέροχο σκηνικό φτιάχτηκε ιδικά για εκείνον και τα παιδιά, ώστε να καθίσει μαζί τους και να ακούσει προσεκτικά τις επιθυμίες τους. Υποσχέθηκε δε ότι το Σάββατο 31/12 10:30-12:30 θα επιστρέψει στην αγορά για να τους δώσει τα δώρα τους.

Ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης και κυρίως τον διευθυντή της Εθνικής τράπεζας κ Παναγέα για την παραχώρηση του χώρου καθώς και τα Σούπερ Μάρκετ LIDL, ΤΑΟΛ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ  που έκαναν πιο γλυκιά την ανάμνηση των παιδιών.

Πηγή Φωτογραφιων: https://www.aixmi-news.g

Προηγουμενο αρθρο
Διεξαγωγή Πανελληνίου Πρωταθλήματος εδαφοσφαίρισης στο νησί μας την Κυριακή, 18/12
Επομενο αρθρο
Συνεργασία Δήμου Μεγανησίου με το Ινστιτούτο Καποδίστριας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.