HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΘέση ΔΕΕΠ Λευκάδας Νέας Δημοκρατίας για την παραλία στο Κάστρο

Θέση ΔΕΕΠ Λευκάδας Νέας Δημοκρατίας για την παραλία στο Κάστρο

Το τελευταίο  διάστημα είμαστε μάρτυρες της κοινωνικής αναστάτωσης που έχει προκαλέσει η υπόθεση της επένδυσης στην παραλία του Κάστρου.

Αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες του Λευκαδίτικου Λαού και συμπορευόμαστε με την θέση στο  να υπάρξει εκ νέου μια ορθή διαβούλευση επί του  θέματος .

Η Νέα Δημοκρατία , η παράταξη μας σαν πολιτικός οργανισμός ήταν και θα είναι πάντα  υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και των επενδύσεων με τον όρο ότι δεν διαταράσσεται η κοινωνική συνοχή,  έχοντας  ορθή λειτουργία των θεσμών και εφαρμογή της νομιμότητας .

Η ελεύθερη έκφραση της άποψης ενός πολίτη δεν πρέπει να αποτρέπεται με εφαρμογή μεθόδων εκφοβισμού και εξόντωσης ειδικά όταν η πρόθεση είναι ανιδιοτελής και εκφράζει την πλειονότητα της κοινωνίας , όπου τελικά όπως αναφέρει και ο θυμόσοφος λαός μας η φωνή λαού γίνεται οργή Θεού .

Σήμερα τον πρώτο λόγο πρέπει να τον έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση όπου με την αρωγή της ευνομούμενης Πολιτείας θα δώσει τέλος σε αυτή την κοινωνική αναταραχή .

Από την ΔΕΕΠ Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας .

Προηγουμενο αρθρο
Ο κύριος Μιχάλης, Μιχάλης Ράπτης
Επομενο αρθρο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση συλλόγου Ηπειρωτών Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.