HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΘερμά συλλυπητήρια συλλόγου Βορειοηπειρωτών για την απώλεια του   Παντελή Ντόκου

Θερμά συλλυπητήρια συλλόγου Βορειοηπειρωτών για την απώλεια του   Παντελή Ντόκου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου μας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην  οικογένεια και στους οικείους του αδελφού μας, φίλου μας και μέλος του συλλόγου  μας Παντελή Ντόκου για την αιφνίδια απώλειά του. 

Ο Σύλλογος μας νιώθοντας βαθιά θλίψη για την αιφνίδια απώλεια του Παντελή μας, θεωρεί χρέος του να παρακινήσει όλα τα μέλη του καθώς και τους φίλους του να  παρευρεθούν στην κηδεία του αγαπημένου μας Παντελή. 

Για το λόγο αυτό όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν στην κηδεία να δηλώσουν  συμμέτοχη το συντομότερο δυνατόν στο τηλέφωνο 6944611467, ώστε να κρατήσουν  θέση στο λεωφορείο που θα βάλει ο Σύλλογός μας για την μετάβασή μας την Τρίτη  6/2/2024 στο χωριό του, το Κλεισάρι, που βρίσκεται στην Άνω Δρόπολη. Για  περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφωνικώς.

Προηγουμενο αρθρο
Βουλευτής και Δήμαρχος έδωσαν ρέστα στο χορό! (video)
Επομενο αρθρο
Λευκάδα: 54χρονος προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος 17χρονου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.