HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚάλεσμα για συμμετοχή σε ποιητική βραδιά αφιερωμένη σε σφακισάνους /ες δημιουργούς-ποιητές /τριες

Κάλεσμα για συμμετοχή σε ποιητική βραδιά αφιερωμένη σε σφακισάνους /ες δημιουργούς-ποιητές /τριες

ΚΑΛΕΣΜΑ

για συμμετοχή σε ποιητική βραδιά –αφιερωμένη σε σφακισάνους, ες δημιουργούς-ποιητές, τριες

<<… Η ποίηση έχει τις ρίζες της στην ανθρώπινη ανάσα – και τι θα γινόμαστε, αν η πνοή μας λιγόστευε;>> Γιώργος Σεφέρης

Με εμπνοή βασταγερή από τούτη την…  ανάσα,  ο Δήμος Λευκάδας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σφακιωτών <<ΦΩΤΕΙΝΟΣ>>, οδηγηθήκαμε στη συνδιοργάνωση ΒΡΑΔΙΑΣ ΠΟΙΗΣΗΣ, σύγχρονης και λαϊκής, την Πέμπτη 4 Αυγούστου, ώρα 7 μ.μ, αφιερωμένης σε σφακισάνους και σφακισάνες ποιητές και ποιήτριες. Η βραδιά θα ξεδιπλωθεί στον περίβολο του ΚΟΝΤΟΜΙΧΕΙΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ στον ΚΑΒΑΛΟ Σφακιωτών.

Όσοι και όσες επιθυμείτε να παρουσιάσετε τα σύγχρονα ποιήματά σας, ή να ανασύρετε απ’ το παρελθόν και να παρουσιάσετε παλιούς Σφακισάνους λαϊκούς ποιητές, μπορείτε να απευθύνεσθαι για συμμετοχή στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Σφακιωτών- τηλ. επικοινωνίας 26450 61611 και 6979614432, στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου –τηλ. επικοινωνίας 26453 60615 και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σφακιωτών «ΦΩΤΕΙΝΟΣ» -τηλ. επικοινωνίας 6972819189, με χρονικό ορίζοντα υποβολής των προτάσεών σας μέχρι και τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022.

Τα ποιήματα σας πρέπει να έχουν μέγιστη διάρκεια απαγγελίας τα τρία λεπτά και κατά προτίμηση να μην υπερβαίνουν τους 30 στίχους. Επίσης, να αναφέρεται ο τίτλος του ποιήματος και ποιητική συλλογή , εφόσον υπάρχει.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Λευκάδα, 25-07-2022

                                          ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Προηγουμενο αρθρο
Εσπερινός στην Αγία Παρασκευή στον Άγιο Πέτρο
Επομενο αρθρο
Συνάντηση Αστυνομικού Υποδιευθυντή Επαμεινώνδα Κατωπόδη με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.