HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Και σήμερα χωρίς νερό οι Τσουκαλάδες και όχι μόνο

 Και σήμερα χωρίς νερό οι Τσουκαλάδες και όχι μόνο

Επανέρχεται και σήμερα ο αναγνώστης από τους Τσουκαλάδες.

«Σήμερα έχει πάλι διακοπή νερού στους Τσουκαλάδες καμιά ενημέρωση από τον Δήμο… απελπιστική η κατάσταση.»

Όπως διαπιστώσαμε προχθές από τα σχόλια και τις διαμαρτυρίες, το πρόβλημα δεν είναι μόνο  οι Τσουκαλάδες, είναι και τοποθεσίες στην πόλη, είναι και σε πολλά σημεία και χωριά του νησιού, περιοχές που βρίσκονται πολύ μακριά από του Τσουκαλάδες. Σε σπίτι  στην πόλη, αν δεν υπήρχε βυτίο, θα έμενε χωρίς νερό από χτες το βράδυ.

Ο Δήμος βεβαίως κάνει πως δεν ακούει.

 Έγινε έλεγχος που οφείλεται το πρόβλημα;  Έγινε έλεγχος και συντήρηση των αντλιοστασίων από τα οποία υδροδοτούνται τα χωριά;  Ελέγχτηκε η πίεση του νερού;

Από όσο θυμόμαστε το περσινό καλοκαίρι ήταν σχετικά το καλύτερο των πολλών τελευταίων χρονών. Ο Φίλιππος Σκληρός είχε κάνει καλή δουλειά στο θέμα της ύδρευσης.

 Παρακαλούμε τους διάφορους παρατρεχάμενους να μην ξεκινήσουν το παραμύθι πως μας κλέβουν το νερό  καθ’ οδό από τον Λούρο,   δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον τώρα, οπότε ας ψάξουν να βρουν το πρόβλημα.

Προηγουμενο αρθρο
Έναρξη εγγραφών 2ου Τζοβάνιου ορεινού αγώνα  Εγκλουβής
Επομενο αρθρο
Εγκρίθηκε η οριστική παραχώρηση του Κτήματος Πασά στην Π.Ε. Λευκάδας

1 Σχόλιο

  1. Αφυδατωμενος
    20 Ιουλίου 2023 at 09:34 — Απάντηση

    Δεν πρόκειται να μιλήσουν, και φυσικά δεν θα κάνουν κάτι,, το παραμύθι ότι μας κλέβουν το νερό στον λουρο το έχουν και παίζει σε κασέτα,,,κατά την διάρκεια της μέρας μας το κλέβουν,και μας το δίνουν τα μεσάνυχτα για 4 ωρες,,,

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.