HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου  των εν Αττική Αλεξανδριτών Λευκάδας «οι Σκάροι»

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου  των εν Αττική Αλεξανδριτών Λευκάδας «οι Σκάροι»

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

      Την Κυριακή  11 Φεβρουαρίου 2024, στα γραφεία του Συλλόγου μας στην Αθήνα, έγινε και  φέτος όπως κάθε χρόνο η εκδήλωση για  την κοπή της  πρωτοχρονιάτικης  πίτας.

Παραβρέθηκαν  34 μέλη αλλά και φίλοι του χωριού μας, όπου μέσα σε θερμό και φιλικό κλίμα ο πρόεδρος του Συλλόγου  Παναγιώτης Σέρβος, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, έκοψε την πίτα, ευχόμενος υγεία και κάθε πρόοδο για το 2024. 

      Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων Θεόφιλος Λογοθέτης,  ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Λευκαδίων Αττικής «Αγία Μαύρα» Θωμάς Λάζαρης, ο Πρόεδρος του συνδέσμου Απανταχού  Εγκλουβησάνων  Χαραλάμπος Κοντογιώργης, και το μέλος του Δ.Σ.της Ένωσης  Αγιοπετριτών Απόστολος Αντύπας.

      Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε γόνιμος διάλογος, συζητήθηκαν διάφορες  προτάσεις και προβληματισμοί για τρέχοντα θέματα του χωριού μας και φυσικά τιμήσαμε δεόντως τα πλούσια παραδοσιακά εδέσματα που ετοίμασαν για την περίσταση συγχωριανές μας Αλεξανδρίτισσες. 

Προηγουμενο αρθρο
Ανοιχτή επιστολή Δημάρχου Λευκάδας κ. Βεργίνη για την παραλία του Άη Γιάννη
Επομενο αρθρο
Το Δημόσιο ΣΑΕΚ Λευκάδας διοργανώνει το #JobDay Αφετηρία – Λευκάδα το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.