HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΛευκάδα: Αίσιο τέλος στην αναζήτηση της 54χρονης κολυμβήτριας

Λευκάδα: Αίσιο τέλος στην αναζήτηση της 54χρονης κολυμβήτριας

Το περιστατικό έγινε στην παραλία Μύλος του Αγίου Νικήτα της Λευκάδας, όπου το μεσημέρι έπνεαν νοτιάδες 4 Μποφόρ.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου στο Λιμενικό της Λευκάδας, όταν έγινε γνωστό ότι χάθηκαν τα ίχνη μιας κολυμβήτριας.

Λίγες ώρες αργότερα, η επιχείρηση είχε αίσιο τέλος, καθώς η 54χρονη εντοπίστηκε από το Λιμενικό. Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης συμμετείχαν δύο πλωτά μέσα του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και ένα όχημα από ξηράς.

Παράλληλα από αέρος συμμετείχε ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Εν τέλει η γυναίκα εντοπίστηκε σε βραχώδη ακτή και μεταφέρθηκε στο λιμάνι του νησιού.

Σύμφωνα με τις Αρχές στο σημείο το μεσημέρι έπνεαν νοτιάδες 4 Μποφόρ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ Π.Ε.Σ. Άγιος Νικήτας

Αίσιο τέλος της περιπέτειας δύο Ολλανδών κολυμβητών στη παραλία του Μύλου. Τα θαλάσσια ρεύματα παρέσυραν τη γυναίκα και την παγίδευσαν στους βράχους του “Πεταλολόγου”, λίγο βορειότερα. Έγινε κινητοποίηση με δύο σκάφη του λιμενικού, ένα ελικόπτερο από το Άκτιο και ένα σκάφος ερασιτέχνη αλιέα από τον οικισμό. Η γυναίκα απεγκλωβίστηκε σώα και μεταφέρθηκε στη Λευκάδα, μετά από δίωρη προσπάθεια, τις απογευματινές ώρες σήμερα. Ευχαριστούμε τις αρχές και τους κατοίκους της περιοχής για την ανταπόκριση.

Προηγουμενο αρθρο
Βασίλης Τσιτσάνης: Οι μνήμες και οι λαχτάρες του λαού μας
Επομενο αρθρο
Θ.Καββαδάς: Επιδιώκουμε να γίνει η Λευκάδα κόμβος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για όλη την ευρύτερη περιοχή...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.