HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜίνι ανασχηματισμός της κυβέρνησης: Χρυσοχοΐδης στο Προστασίας του Πολίτη, Γεωργιάδης στο Υγείας

Μίνι ανασχηματισμός της κυβέρνησης: Χρυσοχοΐδης στο Προστασίας του Πολίτη, Γεωργιάδης στο Υγείας

Σε μίνι ανασχηματισμό προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανακοινώσεις για αλλαγές θέσεων σε κρίσιμα υπουργεία της κυβέρνησης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τοποθετείται στη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, στη θέση που είχε ως τώρα ο Γιάννης Οικονόμου, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετείται στο υπουργείο Υγείας, στη θέση του υπουργού Υγείας.

Στη θέση του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Εργασίας τοποθετείται η μέχρι σήμερα υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Στο υπουργικό σχήμα εισέρχονται επίσης τρία στελέχη της νεότερης γενιάς: η βουλευτής Επικρατείας Ιωάννα Λυτρίβη αναλαμβάνει υφυπουργός Παιδείας, στη θέση της Δόμνας Μιχαηλίδου, ο Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος παραμένει κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναλαμβάνει υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος αναλαμβάνει υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, στη θέση του Κώστα Κατσαφάδου.

Με τις αλλαγές, μία ακόμη γυναίκα αναλαμβάνει υπουργός (η Δόμνα Μιχαηλίδου), ενώ άλλη μία προστίθεται στο κυβερνητικό σχήμα (Ιωάννα Λυτρίβη).

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγουμενο αρθρο
Παλιές φωτογραφίες της Βασιλικής
Επομενο αρθρο
Θανάσης Καββαδάς: Υπάρχει μόνο ένας δρόμος για τη Λευκάδα, ο δρόμος της συνεργασίας και της ενότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.