HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΜε μεγάλη επιτυχία ο Χριστουγεννιάτικος χορός του «Αλέξανδρου» Νυδριού

Με μεγάλη επιτυχία ο Χριστουγεννιάτικος χορός του «Αλέξανδρου» Νυδριού

Στο κτήμα «Γερδέλη» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Χριστουγεννιάτικος χορός  του πολιτιστικού συλλόγου Νυδριου και περιχώρων «Αλέξανδρος».

Πλήθος κόσμου σε παρέες αλλά και Σωματεία του νησιού γέμισαν την αίθουσα, με το κέφι και το χορό να συνεχίζεται ασταμάτητα μέχρι το τέλος. Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε ο Νίκος Βερύκιος.

Η ορχήστρα διασκέδασε όλους τους παριστάμενους με πλούσιο ρεπερτόριο, με σκοπούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα. Την ορχήστρα αποτέλεσαν:  Τζόκας Λάμπρος (βιολί, τραγούδι), Δήμος Τάσος (τραγούδι), Ναστούλη Μαρία (τραγούδι), Μήτσου Πέτρος (γκάιντα), Μαρτίνης Χρήστος (κλαρίνο), Νικολόπουλος Γιώργος (λαούτο) και Ζαβιτσάνος Στέλιος (κρουστά).

Το χορό άνοιξε το παιδικό και εφηβικό χορευτικό τμήμα του συλλόγου.

Στα πλαίσιο της εκδηλώσεις τιμήθηκαν οι χοροδιδάσκαλοι:  Πέννυ Τσερέ και Νάνσυ Σακκά  καθώς και ο   Βασίλης Μπίτσης. Επίσης τιμήθηκε για την συνεχή και αδιάλειπτη προσφορά του στο σύλλογο για πολλά χρόνια, ο Τάσος Γαζής.

Προηγουμενο αρθρο
Παραμονή Χριστουγέννων στη Λευκάδα - Κάλαντα από την Φιλαρμονική
Επομενο αρθρο
 Η  θεατρική παράσταση «Ο Μάγος του Οζ» από το σωματείο «Παλεστρίνα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.