HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜηνύματα για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μηνύματα για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ εύχεται στους αθλητές του που δίνουν Πανελλήνιες, αλλά και σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία.

Ο ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ εύχεται στους αθλητές του που δίνουν Πανελλήνιες, αλλά και σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία.Χωρίς άγχος.
Η ζωή δεν αρχίζει, ούτε τελειώνει στις εξετάσεις. Απλά ήρθε η στιγμή, να καρπωθούν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους όλα αυτά τα χρόνια και να κερδίσουν ένα παραπάνω εφόδιο.
Καλή Επιτυχία

Ευχές Δημάρχου Λευκάδας

Αγαπητοί τελειόφοιτοι της Γ’ Λυκείου, αγαπητά παιδιά,

Ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων, θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς σε όλες τις μαθήτριες και μαθητές καλή επιτυχία.

Η συγκεκριμένη δοκιμασία αποτελεί την κορύφωση των προσπαθειών σας για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι συνθήκες στις οποίες προετοιμαστήκατε ήταν και φέτος αρκετά δύσκολες, καθώς η πανδημία συνέχισε να ταλαιπωρεί την κοινωνία μας. Είμαι σίγουρος ότι θα διαχειριστείτε και αυτή την πρόκληση με αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία.

Έχοντας ζήσει και ο ίδιος πέρυσι την αγωνία του γονέα με παιδί που εξεταζόταν στις πανελλαδικές, σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα σας. Στις οικογένειες και τους καθηγητές σας, εύχομαι υγεία και υπομονή, ώστε να στηρίξουν τις επιλογές σας.

Ο Δήμαρχος Λευκάδας
Χαράλαμπος Καλός

MHNYMA
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ για τις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2022

01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, που ξεκινούν την Πέμπτη 02 Ιουνίου 2022, αποτελούν σταθμό των προσπαθειών των μαθητών/τριών, για την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αυτές οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι από τις πιο δύσκολες, εξαιτίας των μέτρων πρόληψης της πανδημίας covid 19, ωστόσο αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ανταπεξήλθαν άριστα, με υπευθυνότητα και ψυχική ανθεκτικότητα.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στους/στις εκπαιδευτικούς που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή, καθώς επίσης και στις οικογένειες των παιδιών που συνέβαλαν σημαντικά στην ψυχολογική υποστήριξη και την προετοιμασία για τις εξετάσεις.

Λίγο πριν την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, ευχόμαστε οι μαθητές/τριες μας, να αισθάνονται δυνατοί/ες να αντιμετωπίσουν και αυτή την πρόκληση, θεωρώντας ότι είναι μία από τις πολλές ευκαιρίες που θα τους δοθούν στη ζωή τους. Η επιτυχία στις εξετάσεις αυτές δεν αποτελεί μονόδρομο. Πάντα στη ζωή υπάρχουν κι άλλες ευκαιρίες.

Οι μαθητές/τριες να έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, και να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα με αυτοσυγκέντρωση και θετική σκέψη. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να έχουν πάντα στο μυαλό και στην ψυχή τους τα όνειρα και τους στόχους τους.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων διαβεβαιώνει ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων. Ακολουθώντας τις οδηγίες για την αξιόπιστη και αδιάβλητη πραγματοποίηση των εξετάσεων, φροντίσαμε ώστε να τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας και ασφάλειας. Βεβαιώνουμε γονείς και μαθητές/τριες ότι και φέτος έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για την άριστη υλοποίηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Εύχομαι ολόθερμα καλή επιτυχία στους μαθητές και στις μαθήτριές και στις οικογένειες τους υγεία, για να έχουν πάντα τη δύναμη να υποστηρίζουν τα παιδιά σε όλες τις προσπάθειες και τις επιλογές τους.

Ευχαριστώ τους/τις εκπαιδευτικούς για την αγαστή συνεργασία, εμπιστοσύνη και δύναμη, με την οποία οδήγησαν τη μαθητική κοινότητα των Ιονίων Νήσων στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία!

Πέτρος Αγγελόπουλος

Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά, προς τους υποψηφίους των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2022

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, 

Αγαπημένα μας παιδιά,

Για τη δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων που ξεκινά αύριο, επιστρατεύστε το χαμόγελό σας, την αισιοδοξία σας και τη δίψα σας για ζωή, και η προσπάθειά σας θα ανταμειφθεί.

Να θυμάστε, καμία εξέταση ή διαγώνισμα δεν μπορεί να καθορίσει την αξία σας και το τι είστε ικανοί να καταφέρετε στη ζωή που είναι μπροστά σας. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι ένας δρόμος για να εκπληρώσετε τα όνειρά σας, αλλά δεν είναι ο μοναδικός.

Σε αυτή την προσπάθειά σας είμαστε δίπλα σας – οι οικογένειές σας, οι εκπαιδευτικοί σας, όλοι μας – και θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε και μετά, γιατί η ζωή σας ανήκει και σας οφείλουμε ένα καλύτερο αύριο.

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία σε όλες και όλους!

Μήνυμα Βουλευτή Ν. Λευκάδας Θανάση Καββαδά στους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που φέτος συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις Καλή Επιτυχία!

Τη σχολική χρονιά που μας πέρασε, αφοσιωθήκατε στο διάβασμα και την προσπάθειά σας. Αφιερώσατε κόπο, ψυχικές και σωματικές δυνάμεις, θυσιάσατε τον ελεύθερο χρόνο σας, κουραστήκατε. Ακόμα και μόνο για αυτήν την προσπάθεια αξίζουν στον καθένα και την καθεμία από εσάς συγχαρητήρια. 

Αύριο, όλη αυτή η προσπάθεια και ο προσωπικός σας αγώνας για την εισαγωγή σας στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας κορυφώνεται. 

Να είστε αισιόδοξοι, ψύχραιμοι, να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. 

Και να θυμάστε ότι σε όλη τη ζωή σας θα υπάρχουν δοκιμασίες, αλλά και αμέτρητες ευκαιρίες για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας – και εύχομαι με όλη μου την ψυχή να τα κατακτήσετε. Να μην εγκαταλείψετε ούτε στιγμή τους στόχους σας. Γιατί οι στόχοι σας και ο δρόμος για την κατάκτησή τους θα σας διαμορφώσουν, θα σας ξεχωρίσουν, θα σας κάνουν μοναδικούς. 

Τέλος, θέλω να συγχαρώ τους γονείς και τις οικογένειες που στέκονται στο πλευρό σας και τους εκπαιδευτικούς που σας στήριξαν και σας βοήθησαν να προετοιμαστείτε. 

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΡΟΔΗΣ ΚΡΑΤΣΑ – ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2022

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι εδώ! 

Ώρα κρίσιμη για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, και για τις οικογένειες των υποψηφίων, που συμπαραστάθηκαν και με κάθε τρόπο συνέβαλαν στην προετοιμασία των παιδιών. 

Για όλους ανοίγει ένας νέος δρόμος γεμάτος προκλήσεις για το μέλλον. 

Μια ευκαιρία για την “ζωή της γνώσης” που δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία για τους διαγωνιζόμενους, σε μια πορεία ζωής γεμάτη από δυνατότητες και ευκαιρίες, σε ένα περιβάλλον που απαιτεί πολίτες με γνώση, ιδιαίτερες δεξιότητες και συνεχή προσπάθεια. 

Εύχομαι στους μαθητές καλή δύναμη και επιτυχία στις εξετάσεις τους. 

Οι εξετάσεις αυτές ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά τους, θα αποτελέσουν μια πολύτιμη εμπειρία για τα παιδιά για τα επόμενα βήματά τους στο σύγχρονο ανταγωνιστικό κόσμο.

Προηγουμενο αρθρο
Ζητείται υπάλληλος για οικοδομικές εργασίες (μπετά)
Επομενο αρθρο
Οι τελευταίες αναλαμπές ενός «ακούραστου εργάτη»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.