HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΜια ακόμα διάκριση για το ελαιόλαδο της οικογένειας Μαργέλη

Μια ακόμα διάκριση για το ελαιόλαδο της οικογένειας Μαργέλη

Μια ακόμη βράβευση -από το Λονδίνο αυτή τη φορά και το διεθνή διαγωνισμό Mediterranean Taste Awards-  με ασημένιο μετάλλιο για το ελαιόλαδο Olive Garden παραγωγής της οικογένειας Μαργέλη – Σβάρνα.

 Τα μεσογειακά βραβεία γεύσης (Mediterranean Taste Awards 2022 MTA 2022) διοργανώνονται σε δύο περιόδους Φεβρουάριος και Ιούνιος στο Λονδίνο και στο Βερολίνο με στόχο την προώθηση των βραβευμένων προϊόντων σε δυναμικές αγορές του εξωτερικού.

Τα προϊόντα (τρόφιμα και ποτά) που συμμετέχουν στα ΜΤΑ 2022 πληρούν όλες τις προδιαγραφές των συσκευασμένων προϊόντων και αξιολογούνται από κορυφαίους επιστήμονες και εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας τροφίμων-ποτών και της γαστρονομίας.

Στο διαγωνισμό του Φεβρουαρίου έλαβε μέρος και η οικογένεια Μαργέλη – Σβάρνα με το ελαιόλαδο Olive Garden και βραβεύτηκε με ασημένιο μετάλλιο. Μια τιμητική διάκριση που ανταμείβει τις προσπάθειες της οικογένειας και μας θυμίζει, τον εγκαταλελειμμένο πρωτογενή τομέα στο νησί μας.

Προηγουμενο αρθρο
Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων: Ενα self test την εβδομάδα στα σχολεία, 100% η πληρότητα στα γήπεδα
Επομενο αρθρο
Κατάθεση στεφάνων στην πόλη της Λευκάδας από τους μαθητές

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.