HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝέα Χορωδία Λευκάδας: συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθεια για τους  πληγέντες της Θεσσαλίας

Νέα Χορωδία Λευκάδας: συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθεια για τους  πληγέντες της Θεσσαλίας

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ
ΝΕΑ  ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 
Έτος ιδρύσεως 1964

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Το Δ.Σ. του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Νέα Χορωδία Λευκάδας», στο πλαίσιο της έμπρακτης συμπαράστασης και της αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της Θεσσαλίας, στηρίζει την πρωτοβουλία του Δήμου Λευκάδας για παροχή βοήθειας και καλεί τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου μας, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, να συνεισφέρουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης των απαραίτητων ειδών πρώτης ανάγκης. 

Συγκεκριμένα, τα είδη που χρειάζονται είναι:

Είδη ένδυσης και υπόδησης χειμερινά, κλινοσκεπάσματα, σκηνές, υπνόσακοι και στρώματα για σκηνές, λευκά είδη (πετσέτες, σεντόνια), είδη ατομικής υγιεινής για καταστάσεις πρώτης ανάγκης, πάνες ακράτειας για ηλικιωμένους, υποσέντονα κ.λπ., βρεφικά είδη (πάνες, μωρομάντηλα, γάλα σε σκόνη, κρέμες, μπιμπερό κ.λπ.), υγειονομικό υλικό (βαμβάκι, επίδεσμοι, γάζες κ.λπ.), τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες, ξηρά τροφή, μπισκότα, φρυγανιές κ.λπ.), νερά, θερμός, φανάρια χειρός, powerbank, ζωοτροφές.

Τα είδη ένδυσης και υπόδησης να είναι καθαρά, σε πολύ καλή κατάσταση και συσκευασμένα ανά είδος.

    Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει στα γραφεία της Νέας Χορωδίας Λευκάδας (Θ. Στράτου 3 – έναντι Ο.Τ.Ε.), Δευτέρα 11-09-2023 και Τετάρτη 13-09-2023 από τις 7 μ.μ. έως τις 8 μ.μ..

    Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στο Δήμο Λευκάδας προκειμένου να προωθηθούν στις πληγείσες περιοχές.

    Το έχουμε πράξει πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, ας το κάνουμε και τώρα, γιατί ο πολιτισμός εμπεριέχει ανθρωπισμό, αγάπη και αλληλεγγύη.

Από το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Αφιέρωμα στον π. Σπυρίδωνα Φέτση
Επομενο αρθρο
Προτεινόμενα  μέσα πυρόσβεσης για κατοικίες και ενοικιαζόμενα  δωμάτια

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.