HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝέος άξονας Βόνιτσας – Λευκάδας – Ακτίου: σε πλήρη ανάπτυξη τα εργοτάξια

Νέος άξονας Βόνιτσας – Λευκάδας – Ακτίου: σε πλήρη ανάπτυξη τα εργοτάξια

Έτοιµο προς παράδοση στις αρχές του Φθινοπώρου το τµήµα Άκτιο – Άγιος Νικόλαος

Με ποσοστό ολοκλήρωσης 25% της κατασκευής του φυσικού αντικειμένου, εξελίσσονται οι εργασίες στον οδικό άξονα που θα συνδέει τη Βόνιτσα με την Λευκάδα και τον Άγιο Νικόλαο με το Άκτιο, έχοντας σαν σκοπό την διευκόλυνση της πρόσβασης και την συντόμευση των μετακινήσεων μεταξύ των νομών Αιτωλοακαρνανίας, Λευκάδας και Πρέβεζας.

Είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα για την ευρύτερη περιοχή καθώς θα αυξηθεί το επίπεδο οδικής ασφάλειας στη σύνδεση του νησιού με το Αεροδρόμιο του Ακτίου (από όπου προσγειώνονται δεκάδες τουριστικές πτήσεις) αλλά και με την Ιόνια και Αμβρακία Οδό.

Αυτή την περίοδο εργασίες εκτελούνται κατά κύριο λόγο σε δύο μέτωπα:

Στο τμήμα Άγιος Νικόλαος – Άκτιο, συνολικού μήκους 5 χιλιομέτρων περίπου, το οποίο και αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές του Φθινοπώρου.

Το άλλο τμήμα, στο οποίο, αυτό το διάστημα, τα εργοτάξια είναι σε πλήρη ανάπτυξη, είναι από τον Άγιο Νικόλαο προς την Λευκάδα, σε μήκος 6 χιλιομέτρων περίπου από το συνολικό μήκος των 10 χιλιομέτρων.

Πηγή: https://www.aixmi-news.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Equal Society: Θέσεις εργασίας από 4/4 έως 10/4/2022 στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.