HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝίκη Λευκάδας – Ολυμπιακός 55 – 95

Νίκη Λευκάδας – Ολυμπιακός 55 – 95

Τον πρωτοπόρο στον βαθμολογικό πίνακα και σίγουρο πρωταθλητή για τη φετινή αγωνιστική περίοδο Ολυμπιακό, υποδέχτηκε σήμερα 27 /3/ 2022 στο κλειστό γήπεδο η Νίκη για την 18η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 κατηγορίας μπάσκετ γυναικών.

Η ομάδα της Νίκης ήταν ανταγωνιστική μόνο στο 1ο ημίχρονο , όπου με ωραίες επιθετικές ενέργειες και αμυντική προσήλωση κατάφερε να είναι κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο μισό φάνηκε η ποιότητα του ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα η διαφορά στο σκορ να μεγαλώνει. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός τερμάτισε αήττητος στην κανονική περίοδο.

Όμως παρά τη σημερινή της ήττα η ομάδα της Νίκης εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα play off κατάταξης του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 17 – 19, 32 – 44, 48 – 65, 55 – 95.

Νίκη Λευκάδας: Coffee Shanon Alexandra 12, Τυπάλδου Χριστίνα, Ντάλα Πανωραία 8, Δανδουλάκη Μαρία 2, Δανδουλάκη Αλεξάνδρα, Χασάπη Διονυσία 1, Γεωργάκη Κατερίνα, Κατωπόδη Ξένη, Τσαβόνι Βαλεντίνα, Young Isis Maryam 14, Ρομποτή Αρσενία, O΄Dwyer Fiona 18.

Προηγουμενο αρθρο
Καιρός: Έρχεται «κοκτέιλ» ζέστης και αφρικανικής σκόνης
Επομενο αρθρο
Γράφεται ο επίλογος στο θρίλερ της Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.