HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΞεκίνησε ο εμβολισμός στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής για ηλικίες 60-64

Ξεκίνησε ο εμβολισμός στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής για ηλικίες 60-64

Ξεκίνησε σήμερα ο εμβολισμός στο κέντρο Υγείας Βασιλικής για την ηλικιακή ομάδα 60-64 με το εμβόλιο της AstraZeneca. Αυτός ο εμβολισμός τρέχει παράλληλα με τις άλλες ηλικιακές ομάδες που εμβολιάζονται στο Νοσοκομείο.

Η Αγνή Κρητικού ήταν από τους πρώτους που δέχτηκε το σωτήριο τσιμπηματάκι και είναι χαρούμενη. Χαιρόμαστε κι εμείς μαζί της και της ευχόμαστε πολλά και καλά αντισώματα!

Η επίσκεψη στη Βασιλική για το εμβόλιο μπορεί να γίνει μια όμορφη εκδρομή για όλους όσοι θα εμβολιστούμε. Είμαστε νέοι και ωραίοι και η απόσταση όχι απλώς δεν μας αποτρέπει αλλά μας αρέσει κιόλας. Η ηλικιακή ομάδα 60-64 έχει επίσης σε πολύ μεγάλο ποσοστό εξοικείωση με την τεχνολογία και έτσι,  γίνεται εύκολο το διαδικτυακό κλείσιμο του ραντεβού στο https://emvolio.gov.gr/.

Ραντεβού μπορεί ακόμα να κλείσουν οι ενδιαφερόμενοι μέσω ΚΕΠ, καθώς και από τα Φαρμακεία.

Ας μην ξεχνάμε αυτό που δήλωσε τις τελευταίες ημέρες ο Ηλίας Μόσιαλος.  Μετά την χορήγηση της πρώτης δόσης του εμβολίου και παρότι, δεν έχεις πλήρη ανοσία, ακόμα κι αν νοσήσεις, δεν κινδυνεύεις ούτε να διασωληνωθείς ούτε να πεθάνεις.

Καλά τσιμπήματα σε όλους.

Προηγουμενο αρθρο
Καταγγελία Π.Ε.Σ. Αγίου Νικήτα για αυθαίρετες οικοδομικές εργασίες στη Λαγκάδα-παραδοσιακό γεφύρι- περιοχή Πευκούλια
Επομενο αρθρο
Ανδρέας Κτενάς: Χωρίς προβλήματα η πρώτη μέρα της ΄Μήδειας’

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.