HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟρκωμοσία της νέας Περιφερειακής Αρχής των Ιονίων Νήσων

Ορκωμοσία της νέας Περιφερειακής Αρχής των Ιονίων Νήσων

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στην αίθουσα τελετών του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα, η ορκωμοσία της νέας Περιφερειακής Αρχής των Ιονίων Νήσων.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, ενώ παρόντες σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση για την Περιφέρεια Ι.Ν. και την αυτοδιοίκηση ήταν ο Αρχιεπίσκοπος των Καθολικών, Βουλευτές των νησιών του Ιονίου, Δήμαρχοι της Κέρκυρας, ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας, πρόεδροι των Επιμελητηρίων και επιστημονικών Συλλόγων, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, συγγενείς και φίλοι των περιφερειακών συμβούλων.

Η τελετή της ορκωμοσίας ολοκληρώθηκε με την παλαιά Φιλαρμονική η οποία σκόρπισε, χαρούμενες νότες στην αίθουσα, όπως το απαιτούσε το κλίμα άλλωστε.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

“Υπόσχομαι να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για δημοκρατία, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα”

“Συναισθάνομαι πλήρως το βάρος της ιστορικής ευθύνης να ηγείσαι και να διεκδικείς για αυτόν τον λαό. Είναι για μένα δέσμευση να υπηρετώ τα συμφέροντα όλων των συμπολιτών μου, εγώ και οι συνεργάτες μου. Όπως δεσμευτήκαμε, προεκλογικά, υπόσχομαι να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για δημοκρατία, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα στη διοίκηση της Περιφέρειας”, τόνισε στην πρώτη επίσημη ομιλία του, ο νέος Περιφερειάρχης Ι.Ν. Γιάννης Τρεπεκλής.

Πηγή: https://www.imerazante.gr/2023/12/20/328261

Προηγουμενο αρθρο
Bazaar από το ΚΔΑΠ Μέλλον
Επομενο αρθρο
Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση του «Του Σαβαχού το Άστρον» που παρουσίασε το Πολιτιστικό Στέκι «Αγερμός» στο Νυδρί

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.