HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΦωτορεπορτάζ από την εκδήλωση του «Του Σαβαχού το Άστρον» που παρουσίασε το Πολιτιστικό Στέκι «Αγερμός» στο Νυδρί

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση του «Του Σαβαχού το Άστρον» που παρουσίασε το Πολιτιστικό Στέκι «Αγερμός» στο Νυδρί

Το Στέκι Πολιτισμού Λευκάδας “ΑΓΕΡΜΟΣ” πραγματοποίησε την Τετάρτη, 20/12/2023, με επιτυχία χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Νυδριού.

Το θέμα της  εκδήλωσης ήταν:  ” Του Σαβαχού το Άστρον” , όπου παρουσιάστηκαν τραγούδια και κάλαντα της Ελλάδας και έθιμα της Καππαδοκίας. Συμμετείχε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου, καθώς  και το τμήμα χορωδίας. Την επιμέλεια του χορού την είχε ο κ. Γεράσιμος Λογοθέτης, ενώ της χορωδίας  η κα. Μαρία-Κυριακή Αραβανή.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση, όπου στο τέλος χειροκρότησε θερμά τους συμμετέχοντες. Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν ο πρόεδρος της κοινότητας του Νυδριού κ. Γιάννης Καββαδάς,ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου  & δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Βερροιώτης καθώς και ο Πάτερ Νικόλαος, ο οποίος λειτουργεί στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Νυδρί.

Προηγουμενο αρθρο
Ορκωμοσία της νέας Περιφερειακής Αρχής των Ιονίων Νήσων
Επομενο αρθρο
Η παιδική χορωδία του «Ορφέα» στην Ηγουμενίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.