HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟυρά σταθμευμένων αυτοκίνητων από τον Πόντε μέχρι τις 5 Καμάρες

Ουρά σταθμευμένων αυτοκίνητων από τον Πόντε μέχρι τις 5 Καμάρες

Η ουρά των σταθμευμένων αυτοκίνητων και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, σήμερα το πρωί, ξεκινούσε από τον Πόντε και έφτανε σχεδόν στις 5 καμάρες, δηλαδή στην είσοδο του νησιού.

Το φαινόμενο δεν είναι συγκυριακό λόγω του τριημέρου. Από τώρα και πέρα έτσι θα πάμε. Ακόμα κι αν παραδοθεί το έργο ανάπλασης  της παραλίας δεν θα λύσει το πρόβλημα της στάθμευσης, αφού δεν προβλέπεται χώρος.

Είχαν απόλυτο δίκιο αυτοί που υποστήριζαν πως το έργο της ανάπλασης δεν έπρεπε να γίνει τώρα, άλλα αφού αλλάξει είσοδο το νησί και δημιουργηθούν εκτός της παραλίας θέσεις στάθμευσης που θα κρατούν τα αυτοκίνητα μακριά. Με την υφιστάμενη είσοδο, αυτό θα βλέπουμε όλο το καλοκαίρι.

Κι ενώ έχουμε ήδη αυτά τα προβλήματα, στήσαμε και φέτος την πλωτή εξέδρα μετά τον Πόντε, που και εκεί, σταθμεύουν πάντα αυτοκίνητα για την εξυπηρέτηση της.

Προηγουμενο αρθρο
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε κοντά στο αεροδρόμιο του Ακτίου
Επομενο αρθρο
Την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί προς χρήση μέρος του έργου ανάπλασης της παραλίας

2 Σχόλια

  1. Maria
    5 Ιουνίου 2023 at 17:59 — Απάντηση

    WELCOME TO LEFKADA!!!
    No more words can express this disaster.

  2. Μόνιμος Κάτοικος Λευκαδας
    5 Ιουνίου 2023 at 17:05 — Απάντηση

    Και στις υπόλοιπες πλωτές εξέδρες στη παραλία πάντα σταθμεύουν οχήματα για την εξυπηρέτηση τους…κ επίσης οι πελάτες τους παρκάρουν σε όλο το μήκος των παραλιακων θέσεων στάθμευσης τα υπερμεγέθη τζιπ τους που μένουν μέρες ολόκληρες έως ότου τελειώσουν το ταξίδι αναψυχής τους…
    Ας προβλέψουν κτ οι ιδιοκτήτες των εξεδρών όπως πχ θέσεις σταθμευσης εκτός του κέντρου της πόλης για τους πελατες τους
    Λύσεις υπάρχουν….

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.