HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΟ ΕΟΤ ξεκινάει πρόγραμμα «Εκλογοτουρισμού»

Ο ΕΟΤ ξεκινάει πρόγραμμα «Εκλογοτουρισμού»

Τα στελέχη του τουρισμού, με μια έξυπνη κίνηση, μετέτρεψαν την αδυναμία σε πλεονέκτημα: Σε μια ύστατη προσπάθεια να ενισχύσουν τα έσοδα, σκοπεύουν να μετατρέψουν τις εκλογές στην Ελλάδα σε πόλο έλξης για τους επισκέπτες

3
Η αφίσα που από άυριο θα βρίσκεται σε όλα τα μεγάλα τουριστικά περιοδικά και σε όλα τα διεθνή αεροδρόμια, λανσάροντας την ιδέα του «Εκλογοτουρισμού»

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι σχεδιάζεται πυρετωδώς η καμπάνια προώθησης του εκλογοτουρισμού, προκειμένου να προλάβουν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Η καμπάνια θα έχει motto Live your elections in Greece και θα προβάλλει την εμπειρία της εκλογικής περιπέτειας σε συνδυασμό με τις ομορφιές της Ελλάδας.

Ο εκλογοτουρίστας θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τις ελληνικές εκλογικές ομορφιές μέσα από διάφορες δραστηριότητες: τουρ με πούλμαν σε εκλογικά θέρετρα ανά την Ελλάδα, στάση με διανυκτέρευση στα μέρη όπου ψηφίζουν οι Έλληνες πολιτικοί αστέρες, ξενάγηση από εκλογικούς αντιπροσώπους στα εκλογικά κέντρα και δοκιμή κομματικών προϊόντων κτλ. Για τον λόγο αυτόν, θα στηθούν σε όλη τη χώρα «Εκλογικά Fun Park».

Προβλέπεται ακόμη και εικονική εμπειρία ψήφου. Όποιος τουρίστας επιθυμεί, μπορεί να βιώσει τις εκλογές όπως ένας Έλληνας: να μπει πίσω απ’ το παραβάν, να βάλει στο φάκελο το ψηφοδέλτιο που επιθυμεί και να το ρίξει στην κάλπη. Θα μπορεί ακόμα να φιλοξενηθεί από ένα ελληνικό σπίτι και να δει την έκβαση των εκλογών μαζί με μια οικογένεια Ελλήνων ψηφοφόρων.

Τέλος, η ανακοίνωση αναφέρει σχέδια για τη δημιουργία εκλογοτουριστικών σουβενίρ, όπως ψηφοδέλτια από πάπυρο, αντίγραφα οστράκων για εξοστρακισμούς, κούπες με σήματα των κομμάτων και αγαλματίδια των πολιτικών, κυρίως με τη μορφή του Γιάνη Βαρουφάκη, που πουλάει πολύ στο εξωτερικό.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet

Πηγή: www.protagon.gr

Προηγουμενο αρθρο
Ο Λευκαδίτης Τάσος Πέτσας - Mother of mine (Anna)
Επομενο αρθρο
Αυτοκτόνησε 34χρονος στην Πρέβεζα

9 Σχόλια

  1. Maria
    23 Αυγούστου 2015 at 08:04 — Απάντηση

    Ωχ,ναι!! Αυτό δεν το σκέφτηκα…

  2. Maria
    22 Αυγούστου 2015 at 16:36 — Απάντηση

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΉ!!
    Οι εκλογές δεν είναι όπως το δημοψήφισμα!! Ό,τι ψηφίσεις βγαίνει…

    • aoratos
      22 Αυγούστου 2015 at 18:26 — Απάντηση

      καλο…
      αλλα μην εισαι τοσο σιγουρη. Δεν εγινε το ιδιο στις προηγούμενες του Γενάρη……

  3. ORATOS
    22 Αυγούστου 2015 at 15:20 — Απάντηση

    ΠΡΟς aoratos
    Τι ζητάς από δαύτους, άνθρωπέ μου; Αυτοί δεν μπορούν να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχερο και συ τους ζητάς να κάνουν τόσο “σύνθετες” σκέψεις! Το πολύ πολύ να σου λένε ΝΑΙ επεξηγώντας ότι αυτό σημαίνει ΟΧΙ ή να σου λένε ΟΧΙ επεξηγώντας ότι αυτό σημαίνει ΝΑΙ. Αλλά μέχρι εκεί! Από κει και πέρα δυσκολεύονται! Επομένως άξιοι πολιτικοί “ηγέτες” του “εξυπνότερου” και “δημοκρατικότερου” λαού του Κόσμου!

  4. aoratos
    22 Αυγούστου 2015 at 12:39 — Απάντηση

    Ερώτηση:
    O για την ώρα βουλευτής είναι ξεκάθαρο ότι παραμένει σύριζα αφου ψήφισε το τρίτο μνημόνιο και είπε σε όλα ναι.
    Τι γίνεται με τους υπόλοιπους?
    Αντιπεριφερειάρχης?
    Υποψήφια βουλευτής με σύριζα?
    Υποψήφιος βουλευτής με σύριζα?
    Πολύς κόσμος στη Λευκάδα τους ψήφισε ως αντιμνημονιακούς με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Οφείλουν να μας πουν αν ανήκουν στο σύριζα ή στη “λαϊκή ενότητα”. Ο προεκλογικός τους λόγος ήταν κατεγιστικά κατακριτικός ενάντια στα μνημόνια και στις ιδιβτικοποιήσεις των αεροδρομίων. Γιατί αυτή η ανεύθυνη και ασυνεπής σιγή?
    Ο κύριος δήμαρχος και οι δύο τρεις κομματικοί υπασπιστές του και αντιδήμαρχοι οι οποίοι έχουν παρελθόν κομματικό και αγώνων κοινωνικών και αντιμνημονιακών. Με δημόσιες αντιμνημονιακές τοποθετήσεις και συμμετοχές σε συγκεντρώσεις. Μέλος ο δήμαρχος επιτροπής ή ότι ήταν αυτό ενάντια στην ιδιωτιοποίηση των αεροδρομίων πότε θα τοποθετηθούν? Την έκρυψαν την κομματική και πολιτική τους ταυτότητα τώρα στα δύσκολα?
    Κύριε δήμαρχε στις δημοτικές εκλογές επικράτησε έντονα η υπέρ σύριζα αντιμνημονιακή τάση. Σε αυτό στηρίχθηκε εντονότατα η προεκλογική σας καμπάνια. Κατηγορήσατε σφοδρά τον κύριο αντίπαλό σας ως μνημονιακό, δοσίλογο και όλα τα υπόλοιπα. Πολύε κόσμος σας ψήφισε με αυτό το κριτήριο. Οφείλετε να τοποθετηθείτε αν συναινείτε στην ιδιωτικοποίηση και γιατί δεν την καταγγέλετε? Αν είχαμε ΝΔ τώρα κυβέρνηση και την πραγματοποιούσε καταλαβένετε ότι θα είσαστε στα κάγκελα…
    Ποια η θέση σας με τη πρόθεση του σύριζα να προχωρήσει με μνημόνια?
    Και τελικά που ανήκετε στο σύριζα ή στη λαϊκή ενότητα να ξέρουμε. Θέλουμε να ξέρουμε…

  5. εκλογοholic
    21 Αυγούστου 2015 at 23:01 — Απάντηση

    Αχ μακαρι να το κανει αυτο το δημοψηφισμα ο περιφερειαρχης για τα αεροδρομια!!!!

  6. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑΚΙΑΣ
    21 Αυγούστου 2015 at 20:05 — Απάντηση

    Ναι για! Γιατί τόση τσιγκουνιά; Τι θα πείραζε ένα ενδιάμεσο δημοψηφισματάκι να δούμε αν πρέπει να πάμε σε εκλογές και ύστερα ένα δεύτερο για να μεταφράσουμε το ΝΑΙ και το ΟΧΙ που θα βγάλει; Όχι παίζουμε! Αυτό θα ήταν πραγματική Δημοκρατία!

  7. ΕΚΛΟΓΟΠΑΘΗΣ
    21 Αυγούστου 2015 at 19:31 — Απάντηση

    Γουστάρω! Εκλογές κάθε βδομάδα! ΤΣΥΡΙΖΑ και ψηφοδέλτιο…ξερό! Τα ίδια έκανε και ο τζίτζικας του παραμυθιού και…ξεράθηκε κι αυτός!

  8. Survivor
    21 Αυγούστου 2015 at 18:13 — Απάντηση

    Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία κυρίως ψηφίζουμε και ενδιαμέσως, αν μας μείνει χρόνος ,κάνουμε και καμιά δουλειά.. Αλλά αυτή τη φορά έζησα μεγάλη απογοήτευση. Περίμενα και εγώ να γίνει πρώτα ένα δημοψήφισμα για το αν πρέπει να γίνουν εκλογές και μετά να προχωρήσουμε στις κανονικές εκλογές. Νιώθω ότι με ξεγέλασαν λίγο- να, κάπως σα να μου στέρησαν κάτι..Κύριε Πρωθυπουργέ, μας κακομαθαίνετε..

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.