HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ κ. Γαλιατσάτος διεξάγει δημοψήφισμα για την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων αλλά ξέχασε τη γεωγραφία

Ο κ. Γαλιατσάτος διεξάγει δημοψήφισμα για την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων αλλά ξέχασε τη γεωγραφία

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων νήσων κ. Γαλιατσάτος διεξάγει ηλεκτρονικό δημοψήφισμα για την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων αλλά μάλλον ξέχασε τη… γεωγραφία, αφού σε αυτά συμπεριλαμβάνει και το αεροδρόμιο του Ακτίου!

Αμέσως έντονα αντέδρασε ο Πρόεδρος του Συλλόγου εν Αθήναις Βονιτσάνων κ. Διονύσης Χόρτης τονίζοντας ότι το Αεροδρόμιο Ακτίου Βόνιτσας ανήκει στην Αιτωλοακαρνανία και μεταξύ άλλων γράφει:

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΟΝΙΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ:
Κύριοι των…. Ιονίων το παρατραβήξατε!!!!!

Με θαυμασμό για τις γνώσεις Γεωγραφίας Ιόνιων Παραγόντων που πρότειναν Δημοψήφισμα για τα Αεροδρόμια Κέρκυρας Ζακύνθου Κεφαλονιάς και Ακτίου (!!!!) θέλω να εκφράσω την απορία μου για ποιό λόγο δεν συμπεριέλαβαν στην πρόταση το Αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου και αυτό του Κανάβεραλ κάπου στην Αμερική!!!!

Όχι δεν θα μπω στην ουσία της υπόθεσης δηλαδή αν πρέπει ή δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν τα 14 Αεροδρόμια (αν και προσωπικά είμαι αντίθετος στην κατάληξη αυτή), ούτε θα ήθελα τον οποιοδήποτε σχολιασμό που θα με συμπεριλάβει σε πολιτικές ίντριγκες ή σε κομματικές αντιπαραθέσεις.

Σκοπός της επιστολής αυτής είναι να εκφράσει τον θυμό μου στο γεγονός ότι εδώ και χρόνια κάποιοι Ιόνιοι και Ηπειρώτες Φίλοι και Γείτονες εκλαμβάνουν την ελλιπή διαχείριση των Αιτωλοακαρνάνων ως προς το θέμα της ονομασίας του Αεροδρομίου Ακτίου Βόνιτσας ως ευκαιρία να μας πουν ότι ο ήλιος ανατέλλει από την δύση!!!
Εκτός κι αν η Κέρκυρα είναι περιοχή του Αργυρόκαστρου και η Ζάκυνθος της Πελοποννήσου!!! Όχι δεν θέλω να ειρωνευτώ ούτε να υποτιμήσω ούτε να αντιδικήσω!! Όμως έλεος πια Πατριώτες Γείτονες!!!

…. Nα επαναλάβω ότι δεν θέλω σε καμία περίπτωση να εμπλακώ σε αντιπαραθέσεις κομματικές ή πολιτικές για την υπόθεση ιδιωτικοποίησης ή μη των 14 αεροδρομίων αφού αναφέρομαι αποκλειστικά για το θέμα της ονομασίας του Αεροδρομίου Ακτίου Βόνιτσας.

Ούτε ασχολούμαι με την πρόταση αυτή καθ εαυτή για το Δημοψήφισμα Δηλαδή των Ιονίων Νήσων για τα 3 (και όχι 4) Αεροδρόμιά τους. Απλά η πρόταση Δημοψηφίσματος ήταν η αφορμή να θίξω ένα αιώνιο πρόβλημα που δίνει το καταχρηστικό δικαίωμα σε κάποιους να υπερβούν τα εσκαμμένα και να θεωρήσουν ως δεδομένα πράγματα ανυπόστατα και αγεωγράφητα….

Τους συστήνουμε ευγενικά να πάρουν Χάρτες Άτλαντες GPS και οτιδήποτε χρήσιμο προς εκμάθηση Γεωγραφίας και ενημέρωσής τους!!

Όσο για μας τους Ακαρνάνες τους Αιτωλοακαρνάνες του Ξηρομερίτες και τους Βονιτσάνους καιρός είναι να ενωθούμε να οργανωθούμε να κινηθούμε και να δημιουργήσουμε μια νέα βάση ως προς την σωστή χρήση της ονομασίας του Αεροδρομίου Ακτίου Βόνιτσας προς κέρδη και οφέλη της Περιοχής μας!!
Κύριοι των…. Ιονίων το παρατραβήξατε!!!!!

Πηγή: xiromeronews.blogspot.gr

Προηγουμενο αρθρο
6 Κοσμήματα της Λευκάδας – 44 Αιώνες Ιστορίας
Επομενο αρθρο
Καλούδης: Επικίνδυνα καραγκιοζιλίκια τα περί ηλεκτρονικού δημοψηφίσματος για τα αεροδρόμια

2 Σχόλια

  1. ΕΡΜΑΝΝΟΣ
    8 Δεκεμβρίου 2015 at 20:16 — Απάντηση

    Θαύμα! Η εθνική συνείδηση των Ελλήνων στο φόρτε της! Ιόνιοι κατά Αιτωλοακαρνάνων και το αντίθετο! Ούτε στην εποχή της φεουδαρχίας να είμαστε!

  2. Κ Κ
    8 Δεκεμβρίου 2015 at 09:06 — Απάντηση

    πρωτοι εσεις τα υπερβηκατε τα εσκαμενα , λεγοντας οτι η λευκαδα ειναι μεχρι το περαμα…..
    καλα να παθετε λοιπον

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.