HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠέθανε ο Βασίλης Καρράς

Πέθανε ο Βασίλης Καρράς

Νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη

Ο λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς έφυγε, σήμερα, από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Βασίλης Καρράς «έφυγε» λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής. Νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βασίλης Καρράς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ τις τελευταίες ημέρες νοσούσε με κορωνοϊό, όπως μεταδίδει με το τοπικό Thestival.gr

Γεννημένος στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, σε ηλικία δέκα ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Εξι χρόνια αργότερα, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εργαζόταν σε συνεργείο αυτοκινήτων. 

Δίσκοι του έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ η μεγαλύτερη δισκογραφική του επιτυχία ήταν το άλμπουμ «Μ’ έχεις Κάνει Αλήτη».

Συνεργάστηκε με πληθώρα συνθετών και στιχουργών μεταξύ των οποίων οι Γιώργος Θεοφάνους, Εύη Δρούτσα, Χρήστος Δάντης, Χρήστος Νικολόπουλος και Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Πάνω στη σκηνή τραγούδησε με αναρίθμητους καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Νίκος Ζωιδάκης, οι Πυξ Λαξ, η Αντζελα Δημητρίου, η Κωνσταντίνα, η Καίτη Γαρμπή, ο Παντελής Παντελίδης και ο Γιώργος Κακοσαίος. 

Πηγή: https://www.kathimerini.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Άρχισε να χρησιμοποιείται ο κυκλικός κόμβος της Αναπαύσεως
Επομενο αρθρο
Ξενοφών Βεργίνης: Πρέπει να αποκατασταθεί η χαμένη εμπιστοσύνη μεταξύ δήμου και δημοτών -video

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.