HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠαραιτήθηκε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου;

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αφορμή δόθηκε κατά την συζήτηση θέματος  για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στα Σύβοτα. Ο πρόεδρος εισηγήθηκε να μην δοθεί άδεια,  αλλά δεν κατάφερε να πείσει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα οποία  είχαν διαφορετική άποψη κι ομόφωνα αποφάσισαν να παραχωρήσουν την  άδεια τοποθέτησης, ικανοποιώντας το αίτημα .

Ο πρόεδρος  απείλησε στην συνέχεια απευθυνόμενος προς το σώμα ότι εάν τα μέλη δεν αλλάξουν την ψήφο τους θα οδηγηθεί σε υποβολή παραίτησης, για να λάβει την απάντηση από τον κ. Θανάση Κονιδάρη , ότι δεν γίνεται στα Σύβοτα να έχουν δοθεί τέσσερις ανάλογες άδειες  και να εξαιρεθεί μία πέμπτη  που πληροί τις ίδιες ακριβώς προϋποθέσεις.

Δεν ξέρουμε εάν υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που οδήγησαν τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου να πάρει αυτήν την απόφαση, εικάζουμε ότι είναι αποτέλεσμα  περισσότερων του ενός κι όχι μόνο της απώλειας ελέγχου του ΔΣ.

Έτσι στα χέρια του δημάρχου Λευκάδας παίζεται πλέον το μέλλον της συνέχισης η μή της θητείας του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου.

Πηγή: https://meganisinews.eu/

Προηγουμενο αρθρο
Ελένη άργησα λίγο...
Επομενο αρθρο
Ένα αυτοκίνητο στην κεντρική πλατεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.