HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠνευματικό Κέντρο Λευκάδας: φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου με την Ευρυδίκη

Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας: φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου με την Ευρυδίκη

Χριστούγεννα 2022 – Έναρξη εορταστικής περιόδου

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία Λευκάδας

Με την Ευριδίκη και τη μπάντα της

Η Ευρυδίκη είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο ξεχωριστές και αγαπημένες ποπ-ροκ φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής. Σε κάθε της εμφάνιση μας συνεπαίρνει με τις ερμηνείες της και μας ξεσηκώνει με την εκρηκτική της σκηνική παρουσία.

31 χρόνια μετά την πρώτη της δισκογραφική δουλειά και το «Μόνο που θυμάμαι» συνεχίζει να μας εκπλήσσει με διαφορετικές μουσικές προτάσεις. 

Με συνοδοιπόρους τους πιο καλούς της φίλους που αποτελούν την εξαιρετική μπάντα της, κάνουν φέτος το γύρο της Ελλάδας στήνοντας μία μουσική γιορτή με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως «Το μόνο που θυμάμαι», «Πόσο λίγο με ξέρεις», «Μίσησέ με», «Ζηλιάρης Ουρανός», «Πυξίδα», «Πιάσε με», «Στο ίδιο Βαγόνι», «Θέλω τόσο να σε δω», αλλά και ευφάνταστες διασκευές σε διαχρονικά κομμάτια. Οι ποπ επιτυχίες και οι πιο ερωτικές μπαλάντες της εφηβείας μας και τα τραγούδια της Ευρυδίκης που αγαπήσαμε, όλα σε μια βραδιά, μας ταξιδεύουν στα πιο όμορφα μας χρόνια !

Προηγουμενο αρθρο
Πνευματικό Κέντρο: σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής για νέους μέχρι 30 ετών
Επομενο αρθρο
Επερώτηση βουλευτή Θανάση Καββαδά για το θέμα των δανείων σε ελβετικό φράγκο

2 Σχόλια

  1. Αλικη
    28 Νοεμβρίου 2022 at 14:18 — Απάντηση

    Γιατι,αγαπητε Σελίμπεη, ενδιαφέρει η γκλαμουριά που μας έχει πνίξει. Δεν βλέπει οτι η πλατειά η κεντρική είναι άδεια και μόνη, χωρις κοσμο,χωρις παλμό. Η Ευριδικη της έλειπε.

  2. Σελίμπεης
    27 Νοεμβρίου 2022 at 23:20 — Απάντηση

    Γιατί η Ευρυδίκη κύριε Δήμαρχε και όχι η Ευρυδίκη Μεσσήνη με τα μαθητούδια της;
    Και όχι μόνο η Ευρυδίκη Μεσσήνη, αλλά και η Αλεξάνδρα Μπούρα και η Χρυσούλα Κουνιάκη, με τα δικά τους “αστέρια”…
    Και τα λεφτά που θα δώσετε για τη γκλαμουριά σας, να μείνουν εδώ, να ενισχύσουν τις σχολές χορού αυτών των τριών κυριών, που μοχθούν και προσφέρουν στον Πολιτισμό της Λευκάδας!
    Και τα παιδάκια των τριών αυτών σχολών χορού να χαρούν και οι γονείς τους, κι όλος ο κόσμος…

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.