HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εξόρμηση του ΕΟΣ Πρέβεζας στους Σκάρους

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εξόρμηση του ΕΟΣ Πρέβεζας στους Σκάρους

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η προγραμματισμένη εξόρμηση του ΕΟΣ Πρέβεζας στους Σκάρους στη Λευκάδα.

Πενήντα τρία άτομα, μέλη και φίλοι του ΕΟΣ Πρέβεζας, απο τα Γιάννενα, την Αρτα, την Πρέβεζα, τη Βόνιτσα και τη Λευκάδα, ξεκίνησαν τη διαδρομή με αφετηρία το χωριό Αλέξανδρος, προς, Κολυβάτα, Κόκκινη εκκλησιά, Κορυφή Σκάρων και τερματισμό στη Νικιάνα. Μια διαδρομή έξι ωρών , μέσα από μοναδικά μονοπάτια, επιμελώς σηματοδοτημένα,έδωσε σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν το ανοιξιάτικο τοπίο, και την εκπληκτική θέα σε όλη τη διαδρομή και ειδικά απο την κορυφή.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Επαγγελματιών και προστασίας περιβάλλοντος Νικιάνας, για το καλοσώρισμα στο σταθμό του αγώνα ( προσφέρθηκαν στους πεζοπόρους , γλυκίσματα και νερό). Την Ειρήνη Βονιτσάνου πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Πλατυστόμων για την ξενάγηση στην Κόκκινη Εκκλησιά. Τον Haris Santas (πρωτεργάτη του ετήσιου ημιμαραθωνίου Lefkas Trail Run) για την καθοδήγηση του στα καινούρια μονοπάτια.Τον Svoronos Thomas για την καταπληκτική φωτογραφία με το Drone.

Τέλος ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που προσφέρουν στον ορειβατικό σύλλογο Πρέβεζας.

Προηγουμενο αρθρο
Κυκλοφόρησε το 217ο φύλλο της εφημερίδας «Ηχώ της Λευκάδας»
Επομενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: Βελτίωση οδικού δικτύου δήμου Λευκάδας για λόγους πυροπροστασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.