HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠρωτοβουλία: πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου με θέμα την ευρύτερη περιοχή του Κάστρου

Πρωτοβουλία: πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου με θέμα την ευρύτερη περιοχή του Κάστρου

Πρωτοβουλία για την διάσωση  της περιοχής του Κάστρου

Λευκάδα 16-03-2023

Προς ΜΜΕ, έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ την ευρύτερη περιοχή του Κάστρου

     Τη Τρίτη 21 Μαρτίου και ώρα 7:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Νήρικος , η «Πρωτοβουλία για την διάσωση  της περιοχής του Κάστρου», διοργανώνει  συνέντευξη τύπου, στην οποία σας καλούμε προκειμένου να την καλύψετε δημοσιογραφικά.

Ειδικότερα, θα αναπτυχθεί εκτενώς η ελλιπής ενημέρωση εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής για την ευρύτερη περιοχή του Κάστρου, (Οινοποιείο-Τουριστικό Περίπτερο), παρά τις έγγραφες και δια ζώσης οχλήσεις μας στο  Δ.Σ. και στο Δήμαρχο. Όλες οι Δημοτικές παρατάξεις δε, παρά τις διαβεβαιώσεις τους για την ανάγκη μονοθεματικού Δ.Σ., υποβαθμίζουν τις εξελίξεις σχετικά με την ευρύτερη περιοχή του Κάστρου.

Πρόσφατα μάλιστα γίναμε στόχος με διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με τη δράση της Πρωτοβουλίας,  από συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό. 

Η Πρωτοβουλία έχει ξεκινήσει διαδικασία συλλογής και επεξεργασίας προτάσεων, οι οποίες θα παρουσιαστούν μελλοντικά, για την ευρύτερη περιοχή του Κάστρου και ιδιαίτερα για το Τουριστικό Περίπτερο και τις λουτρικές εγκαταστάσεις, στα πλαίσια πάντα της προάσπισης του δημόσιου χαρακτήρα και χρήσης τους. 

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Προηγουμενο αρθρο
Άσφαλτος σε παρθένα παραλία - δήμαρχος ξηλώνει με κομπρεσέρ δάπεδο καφετέριας
Επομενο αρθρο
Συναντήσεις Θ. Καββαδά με την ηγεσία του Υπ. Κλιματικής Κρίσης, τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.