HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΆσφαλτος σε παρθένα παραλία – δήμαρχος ξηλώνει με κομπρεσέρ δάπεδο καφετέριας

Άσφαλτος σε παρθένα παραλία – δήμαρχος ξηλώνει με κομπρεσέρ δάπεδο καφετέριας

Τραγελαφικές καταστάσεις συμβαίνουν σε αυτή την κακιά χώρα που έχει όμως καλούς πολίτες!

Η επιλογή των δυο παρακάτω περιστατικών της επικαιρότητας, γίνεται για αφύπνιση και γιατί όχι… παραλληλισμό με τα δικά μας.

Χαλκούτσι Ωρωπού: Ασφαλτώνουν παρθένα παραλία μέχρι εκεί όπου σκάει το κύμα -Αντιδρούν οι κάτοικοι

Με τη θέα μιας ασφαλτωμένης παραλίας ξύπνησαν οι κάτοικοι στο Χαλκούτσι. Η δημοφιλής παραλία της Ανατολικής Αττικής, που το καλοκαίρι φιλοξενεί χιλιάδες λουόμενους από Αθήνα και τις γύρω περιοχές, γέμισε πίσσα μέσα σε λίγες ώρες, μετά από απόφαση κάποιου στον Δήμο Ωρωπού, ο οποίος έκρινε ότι η παρθένα αυτή περιοχή με τα αλμυρίκια και τις πικροδάφνες πρέπει να έχει άσφαλτο μέχρι το κύμα.

Οι πολίτες διαμαρτύρονται έντονα προς τη δημοτική αρχή, καθώς, λίγο πριν αρχίσει η καλοκαιρινή σεζόν, επιχειρεί να ασφαλτοστρώσει ένα κομμάτι μιας μεγάλης παραλίας, φτάνοντας την άσφαλτο λίγα μέτρα από το σημείο όπου σκάει το κύμα. Η είδηση έγινε γρήγορα γνωστή μέσα από τα social media, και μετά τις διαμαρτυρίες κατοίκων οι εργασίες χθες δεν συνεχίστηκαν.

Άλιμος: Ο δήμαρχος ξηλώνει με κομπρεσέρ δάπεδο καφετέριας -Καταγγέλλει καταπάτηση εκτάσεων του δήμου

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος εμφανίστηκε με κομπρεσέρ να ξηλώνει δάπεδο καφετέριας, καταγγέλλει καταπάτηση εκτάσεων του δήμου με τραπεζοκαθίσματα και με χώρο πάρκινγκ, και επιχειρεί να επαναφέρει στους δημότες τους χώρους, κερδίζοντας μάλιστα και ασφαλιστικά μέτρα.

«Πραγματικά, ζούμε το θέατρο που παραλόγου. Δεν νοείται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα το 2023 να υπάρχουν καταπατημένες κοινόχρηστες εκτάσεις πρασίνου, που έπρεπε να είναι στη χρήση των πολιτών, και να προσπαθούν κάποιοι αυθαίρετα να τις μετατρέψουν σε δικό τους χώρο», δήλωσε ο κ. Κανδύλης μιλώντας στο Mega.

Πηγή: https://www.iefimerida.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Η σημερινή συγκέντρωση και πορεία στην πόλη της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Πρωτοβουλία: πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου με θέμα την ευρύτερη περιοχή του Κάστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.