HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠ.Ε. Λευκάδας: Την Τρίτη 11/7 και την Τετάρτη 12/7 διανομή τροφίμων και υλικών στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Π.Ε. Λευκάδας: Την Τρίτη 11/7 και την Τετάρτη 12/7 διανομή τροφίμων και υλικών στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: Την Τρίτη 11/7 και την Τετάρτη 12/7 μια ακόμα διανομή τροφίμων και υλικών στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Συνεχίζονται οι διανομές τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελούμενους του Προγράμματος ΤΕΒΑ που υλοποιεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Μία ακόμα διανομή για τους ωφελούμενος της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας θα πραγματοποιηθεί στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λευκάδας το διήμερο Τρίτη 11/7/2023 και Τετάρτη 12/7/2023, από τις 10.00 έως τις 13.00

Θα μοιραστούν τρόφιμα (νωπά και ξηρά), καθώς και είδη βασικής υλικής συνδρομής (οδοντόκρεμες, καθαριστικά, απορρυπαντικά, μωρομάντηλα, κλπ.), ανάλογα τη σύνθεση της κάθε οικογένειας.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του θα πρέπει να έχει εξουσιοδότηση.

Επισημαίνεται, ότι απαιτείται μέριμνα εκ μέρους των ωφελουμένων (ιδίως πολυμελών οικογενειών) για τη μεταφορά των τροφίμων και των προϊόντων, που θα παραλάβουν, λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους.

!!! Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, που ισχύουν (μάσκες, αποστάσεις, κλπ.) !!!

Η διάθεση ειδών στους δικαιούχους πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2018-2019» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), που υλοποιεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Προηγουμενο αρθρο
Γίνε και εσύ εθελοντής στο Πυροσβεστικό Σώμα
Επομενο αρθρο
Θ. Καββαδάς: «Λειτουργία 2 νέων Τμημάτων Ένταξης στα Δημοτικά Σφακιωτών και Λυγιάς με τη νέα χρονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.