HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΣτα Σύβοτα Λευκάδας ο Γιασικεβίτσιους

Στα Σύβοτα Λευκάδας ο Γιασικεβίτσιους

Την χώρα μας και συγκεκριμένα τα Σύβοτα Λευκάδας επέλεξε ο Σάρας Γιασικεβίτσιους για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Τις τελευταίες ώρες χαλαρώνει οικογενειακώς στο νησί του Ιουνίου απολαμβάνοντας την ηρεμία που προσφέρουν τα Σύβοτα Λευκάδας.

Για την βραδινή του έξοδο μάλιστα επέλεξε το Liotrivi απολαμβάνοντας την θέα δίπλα στην θάλασσα.

Ο Σαρούνας Γιασικέβιτσιους (Šarūnas Jasikevičius, Sarunas Jasikevicius.ogg (Κάουνας, 5 Μαρτίου 1976) είναι Λιθουανός πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής.

Διαθέτοντας ύψος 191 εκατοστά αγωνιζόταν στη θέση του Πόιντ γκαρντ. Πρόκειται για τον πιο πετυχημένο Λιθουανό παίκτη της εποχής του και έναν από τους πιο σημαντικούς Ευρωπαίους, με σπουδαία καριέρα και ατομικές διακρίσεις, με αποκορύφωμα τα τέσσερα, τρία συνεχόμενα, Τριπλ Κράουν (2003, 2004, 2005 και 2009).

Το φθινόπωρο του 2007 έγινε και επίσημα μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού, σε μία μεταγραφή που εξελίχθηκε σε σίριαλ. Μάλιστα ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε σχεδόν μέσα από τα χέρια του αιωνίου αντιπάλου Ολυμπιακού. Τότε (2007) επρόκειτο για τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Ευρώπη και την ακριβότερη μεταγραφή αθλητή στην Ελλάδα, καθώς είχε λαμβάνειν περί τα 7,3 εκ. ευρώ για 2 χρόνια.

Από το 2020 αποτελεί τον προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Άκης Λιούτας/ https://www.sportsioannina.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Το Δημόσιο δεν θα προβάλει δικαιώματα κυριότητας σε δάση, δασικές και χορτολιβαδικές εκτάσεις αν δεν διαθέτει τίτλους ιδιοκτησίας
Επομενο αρθρο
Έγινε η εκδήλωση για ελεύθερες παραλίες στο Κάστρο-ΤΑΟΛ-Τουριστικό Περίπτερο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.