HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΣτα 10 καλύτερα ελληνικά νησιά η Λευκάδα σύμφωνα με το βρετανικό Family Traveller

Στα 10 καλύτερα ελληνικά νησιά η Λευκάδα σύμφωνα με το βρετανικό Family Traveller

Μεγάλη αξία για την ανάδειξη του ελληνικού τουρισμού στη Μεγάλη Βρετανία έχει η ανακοίνωση της νέας λίστας για τα κορυφαία ελληνικά νησιά που προσφέρονται για οικογενειακές διακοπές, χωρίς συνωστισμό, φέτος το καλοκαίρι.

Τη λίστα εξέδωσε το βρετανικό ταξιδιωτικό μέσο παγκοσμίου φήμης για τον οικογενειακό τουρισμό, Family Traveller, το οποίο εμπιστεύονται εκατομμύρια οικογένειες εντός και εκτός Μεγάλης Βρετανίας. Ενδεικτικό της σημασίας που έχει λίστα είναι ο επίκαιρος πρόλογος. «Εάν όλα πάνε βάσει σχεδίου, η Ελλάδα θα μπορεί να υποδεχτεί τους Βρετανούς ταξιδιώτες από τις 14 Μαΐου. Χωρίς αμφιβολία η επιλογή κάποιου ειδυλλιακού ελληνικού νησιού χωρίς συνωστισμό αποτελεί μία εξαιρετική προοπτική για τις φετινές οικογενειακές διακοπές». Το Family Traveller προτείνει τα 10 καλύτερα ελληνικά νησιά.

Με προορισμούς από τα Δωδεκάνησα, έως τις Σποράδες, τα Επτάνησα αλλά και τις Κυκλάδες, η Αλόννησος, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ξεχωρίζει για το φυσικό περιβάλλον της αλλά και τα θαλάσσια πάρκα της.

«Το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης και το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας είναι δύο από τις μοναδικές εκπλήξεις που επιφυλάσσει η Αλόννησος ως Covid-free τουριστικός προορισμός με συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Η Τήλος με τον οικολογικό χαρακτήρα της, η Σκιάθος με τη ζωντάνια της, η φωτογενής Αντίπαρος, η ισορροπημένη Λευκάδα, η πολύχρωμη Σύμη, τα πανέμορφα Κουφονήσια, η αναζωογονητική Άνδρος, οι Παξοί της ιστιοπλοΐας και η μυθική Νάξος συμπληρώνουν τη λίστα για ιδανικές οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα.

Προηγουμενο αρθρο
Πρωτοβουλία πολιτών για τη διάσωση της περιοχής του Κάστρου: παρέμβαση στην Κεντρική Αγορά
Επομενο αρθρο
7η συνάντηση σεμιναρίου Ιστορίας και Τέχνης - video 6ης συνάντησης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.