HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΣτην μνήμη του Σπύρου Θάνου

Στην μνήμη του Σπύρου Θάνου

Διαβάζοντας για μια ακόμα φορά αυτά που έγραψαν οι φίλοι του αγαπημένου μου αδελφού Σπύρου Θάνου, που ο ξαφνικός θάνατός του μου άφησε μια μεγάλη απώλεια στην ψυχή μου, και τελευταία αυτά που έγραψε για κείνον ο κ. Σπ Φλογαΐτης, θέλω μέσω της εφημερίδας σας, η οποία μας ενημερώνει και ταξιδεύει πίσω στην νεανική μας όμορφη εποχή, να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους του συμπαραστάθηκαν και του γέμισαν με ποιοτική συντροφιά την μοναχική ζωή του.

Σαν αδελφή του, αυτό το καλοκαίρι η απουσία του από την Πλατεία στου Jorello και στο σπίτι μας θα είναι έντονη και επώδυνη για μένα που ήταν ο σκοπός του ταξιδιού μου στην Λευκάδα και γέμιζε με την καλοσυνάτη παρουσία του την ψυχή μου.

Με τις ιδέες του και τις γνώσεις του ικανοποιούσε κάθε μου απορία και ερώτημα καθώς έλειπα τόσα χρόνια από την πατρίδα. Αυτό το καλοκαίρι θα είναι φτωχό…
Αγαπημένε μου Σπύρο δεν κατάφερα τελικά να σε πείσω να έρχεσαι πίσω μαζί μου τον χειμώνα στο Λονδίνο… Πίστευα ότι θα τα κατάφερνα αλλά μου ξέφυγες…
Θα σε θυμάμαι με αγάπη έως ότου σε συναντήσω ξανά,
Διονυσία

Προηγουμενο αρθρο
Η ένωση ΕΒΕ Λευκάδας για την Κυριακάτικη αργία
Επομενο αρθρο
Η εντυπωσιακή επίδειξη των drones της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.