HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣτη μνήμη του Αντώνη Σίδερη

Στη μνήμη του Αντώνη Σίδερη

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύτηκε σήμερα 8/3/23 ο Αντώνης Σίδερης του Νικολάου (Σούνας) σε ηλικία 76 ετών.

Ο Αντώνης εργάστηκε στον ΟΤΕ ως τεχν. Υπάλληλός. Υπηρέτησε την Τοπική.Αυτοδιοίκηση ως Δημ.Σύμβουλος στο Δήμο Απολλωνίων (2002-2006),Νομαρχιακός Σύμβουλος  στην Νομαρχία Λευκάδας (2007-2010) και Δημ.Σύμβουλος στο Καλλικρατικο Δήμο Λευκάδας (2011-2014).

Στη σταδιοδρομία του ως υπάλληλος του ΟΤΕ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, ακούραστος, και προσπαθούσε πάντα να δίνει λύση για να έχουν  επικοινωνία οι  συμπολίτες μας. Γελαστός και αγαπητός από τους συναδέλφους του στη δουλειά και στη παρέα με αστείρευτο χιούμορ. Άριστος σύζυγος ,πατέρας ,παππούς κατάφερε να έχει μια υπέροχη οικογένεια.
Οι συμπατριώτες μας τον τίμησαν και τον επέλεξαν κατατάσσοντάς τον ψηλά σε σταυροδοσία, ανταποδίδοντας την αγάπη τους, θεωρώντας τον άξιο να τους υπηρετήσει, αλλά και δικό τους άνθρωπο.

Είχα την τύχη να συνεργαστούμε από το 2007 έως το 2014. Ήταν διεκδικητικός για έργα και πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη της Λευκάδας αλλά και της ιδιαίτερης πατρίδας του της Βασιλικής. Ιδιαίτερα αγαπητός στην Νομαρχιακή και Δημοτική μας ομάδα. Εκανε προτάσεις πάντα με τεκμηρίωση και πείσμα. Ακούραστος ,τρέχαμε και περπατούσαμε για να υπάρχει άμεση αντίληψη για τις παρεμβάσεις και τα έργα και πάντα να παρεμβαίνει για να πείσει και να βρεθεί λύση.

Τον θαυμάζαμε για  την επιμονή του και την υπομονή του ,αλλά και για το χαμόγελο του, όταν τα καταφέρναμε.Φίλε Αντώνη φεύγεις από κοντά μας και θα λείψεις από την αγαπημένη σου οικογένεια, από τους φίλους σου, τους συναδέλφους σου και από την ομάδα μας που είχαμε τη τύχη να συνεργαστούμε , να αγωνιστούμε και να σε αγαπήσουμε.

Καλό σου ταξίδι.Θα μας λείψεις, αλλά θα είσαι στη θυμήσή μας πάντα  γελαστός και με πηγαίο χιούμορ.

Κώστας Α .Αραβανής.

Προηγουμενο αρθρο
Λευκάδα: Τα τοπικά προϊόντα που πρέπει να έχετε στις βαλίτσες σας φεύγοντας
Επομενο αρθρο
Προσλήψεις 10 ατόμων στο ∆ηµοτικό Λιµενικό Ταµείο Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.