HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣτον εισαγγελέα Λευκάδας 71χρονος που κατηγορείται για παρενόχληση ανηλίκων και ασέλγεια

Στον εισαγγελέα Λευκάδας 71χρονος που κατηγορείται για παρενόχληση ανηλίκων και ασέλγεια

Με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λευκάδας ένας 71χρονος άνδρας, που τον κατήγγειλαν για παρενόχληση ανηλίκων και ασέλγεια εις βάρος τους.

Πρόκειται για μια υπόθεση που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα agrinionews.gr, που αναφέρει ότι δυο ανήλικες καταγγέλλουν τον ηλικιωμένο για παρενόχληση και ασέλγεια, καθώς υποστηρίζουν πως τις θώπευσε.

Η υπόθεση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία του Ξηρομέρου, καθώς οι δυο αδερφές εκμυστηρεύτηκαν -αρχικά η μεγαλύτερη (15χρονη) και εν συνεχεία η μικρότερη- πως ο ηλικιωμένος τις θώπευσε και προέβη σε ανάρμοστες πράξεις εις βάρος τους, στο σπίτι του.

Η μικρότερη μάλιστα ενημέρωσε τον πατέρα της όταν άκουσε τη μεγαλύτερη αδερφή της να του εξιστορεί τις πράξεις που φέρεται να έκανε ο ηλικιωμένος. Συγκλονισμένος ο πατέρας των δύο κοριτσιών έσπευσε να υποβάλλει εναντίον του 71χρονου μήνυση και ο ηλικιωμένος άνδρας συνελήφθη. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας και έλαβε προθεσμία για απολογία την Παρασκευή (26/11).

Πηγή: https://www.dikaiologitika.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Προσλήψεις 8 ατόμων στην ΕΦΑ Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Τελευταία ηλιοβασιλέματα του Φθινοπώρου στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.