HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΣτο Νιοχώρι για μανιτάρια

Στο Νιοχώρι για μανιτάρια

Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή το πρωί η προγραμματισμένη εκδήλωση του συλλόγου Νιοχωρίου «Μελάνυδρος», μανιταροπερίπατος. Μια εξαιρετική εκδήλωση αφιερωμένη στη φύση, τη γη  και τα καλούδια του νησιού μας. Εκφράζουμε το θαυμασμό  και τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα του Νιοχωρίου για τις δράσεις της.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος: Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ήρθε κόσμος από Γιάννενα, Αγρίνιο, από όλη την Λευκάδα! Άγγλοι, Γάλλοι, Ισπανοί, Γερμανοί, Πορτογάλοι, Ισραηλινοί, Έλληνες, όλοι με πολύ κέφι και όρεξη, με τα καλαθάκια μας! Υπό την πολύτιμη καθοδήγηση του Γιώργου Κούρμπεη γνωρίσαμε μανιτάρια της Λευκάδας, των Ιονίων Νήσων, της Ελλάδας και τα συγκρίναμε και με αρκετά Γερμανών ή και Άγγλων! Όλη η εκδήλωση πλαισιώθηκε από παράλληλη μετάφραση στα Αγγλικά. Μετά από μανιταροπερίπατο 2 ωρών γυρίσαμε στο σχολείο,  καταταξάμε- ο Γιώργος δηλαδή-  τα μανιτάρια και ο Μελάνυδρος προσέφερε το καθιερωμένο κέρασμα σε όσους μας επισκέφτηκαν. Ευχαριστούμε τον Γιώργο Κούρμπεη για την προσφορά του στον Σύλλογό μας. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και επισκέπτες! Γεμίσαμε χαρά, γνώσεις, μοίρασμα, ομορφιά!

Οι φωτογραφίες είναι του Ηλία Καββαδά

Προηγουμενο αρθρο
Μέχρι και Σάββατο 25/11 θα παραμείνει κλειστή η Δημόσια Βιβλιοθήκη
Επομενο αρθρο
Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ρυμουλκήθηκε το λαβωμένο αντιτορπιλικό «Βέλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.