HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυγχαρητήριες δηλώσεις για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Συγχαρητήριες δηλώσεις για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο Ξενοφών Βεργίνης για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Εκφράζω ολόψυχα τα συγχαρητήριά μου σε όλους εσάς, στις νέες και στους νέους του Νομού Λευκάδας, για την εισαγωγή σας στα  Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Οι  σπουδές σας, ας αποτελέσουν αφετηρία όχι μόνο μιας επιτυχημένης  επαγγελματικής σταδιοδρομίας, αλλά και  κοινωνικής καταξίωσης σας.

Παράλληλα, για όσους δεν εισάγονται, τους εύχομαι υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία σε νέες προσπάθειες. Ας γνωρίζουν δε, ότι πίσω από κάθε ατυχία υπάρχει πάντα μια νέα ευκαιρία.

Με πολλή αγάπη

Ξενοφών Βεργίνης

Υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας

Μήνυμα Δημάρχου Λευκάδας για τους επιτυχόντες των  πανελλαδικών εξετάσεων 2023

Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων του 2023. Η εισαγωγή τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών τους και αφετηρία για την κατάκτηση επιστημονικών γνώσεων και νέων εμπειριών στη ζωή τους.

Συγχαίρω επίσης τις οικογένειες αλλά και τους εκπαιδευτικούς των παιδιών, που στάθηκαν δίπλα τους και τους συμπαραστάθηκαν στις αγωνίες και ανησυχίες τους.

Τέλος, προτρέπω τους μαθητές που δεν κατόρθωσαν σε αυτή την πρώτη τους προσπάθεια να εκπληρώσουν τους στόχους τους, καθώς το σύστημα των εξετάσεων συχνά αδικεί, να συνεχίσουν με θάρρος και αισιοδοξία. Ο αγώνας δεν σταματά εδώ. Θα υπάρξουν πολλές ακόμη ευκαιρίες και επιλογές στη ζωή τους. Δημιουργείστε μια ζωή αντάξια των προσδοκιών σας.

Από καρδιάς σας εύχομαι καλή πρόοδο στις σπουδές σας και ανάλογες επιτυχίες στη ζωή σας.

    Ο Δήμαρχος

Χαράλαμπος Καλός

Συγχαρητήρια δήλωση του Βουλευτή Ν. Λευκάδας Θανάση Καββαδά για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού Λευκάδας που πέτυχαν φέτος την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και να τους ευχηθώ από καρδιάς όχι μόνο να πετύχουν όλους τους ακαδημαϊκούς τους στόχους με μια επιτυχημένη πορεία στις σπουδές τους, αλλά και να πραγματοποιήσουν όλα τα όνειρά τους σε αυτήν τη νέα ζωή που ανοίγεται μπροστά τους. 

Η επιτυχία αυτή είναι το επιστέγασμα μιας τιτάνιας προσπάθειας που για τους περισσότερους κράτησε χρόνια και που απαίτησε από αυτούς σκληρή δουλειά, με μελέτη και θυσίες. Και μόνο για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια και μάλιστα όχι μόνο στα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια, αλλά και σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. 

Θέλω επίσης να συγχαρώ τα παιδιά που, μέσω του παράλληλου μηχανογραφικού, πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) και να τους ευχηθώ να έχουν μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Και σε όσους εφέτος δεν πέτυχαν το στόχο τους θέλω να πω ότι υπάρχουν πάντα στη ζωή πολλές ευκαιρίες. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες ούτε κερδίζονται ούτε χάνονται σε μια εξεταστική διαδικασία. Η ζωή είναι ένας μεγάλος δρόμος και αυτό που μετρά είναι να βάζεις στόχους και να τους διεκδικείς. 

Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς, που βλέπουν τους κόπους των παιδιών τους και τους δικούς τους να δικαιώνονται, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία.

Εύχομαι σε όλους καλή πρόοδο και καλή προκοπή!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων  προς τις/τους επιτυχούσες/όντες των Πανελλαδικών εξετάσεων 2023 

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές που κατάφεραν να ανταποκριθούν με  επιτυχία στη δύσκολη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων. Η προσπάθειά τους υπήρξε  αξιέπαινη, τα παιδιά υπερέβησαν τον εαυτό τους, επικεντρώθηκαν στο σκοπό τους και τελικά  ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους.  

Σε όσες και όσους πέτυχαν την εισαγωγή στη σχολή που επιθυμούσαν, εύχομαι οι επιλογές τους  να τους δικαιώσουν, ώστε να νιώθουν πλήρεις, ευχαριστημένοι και η ζωή τους να συνοδεύεται  πάντα από επιτυχίες. 

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις συναδέλφισσες και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, οι  οποίες/οι εργάστηκαν συστηματικά, δείχνοντας προσήλωση στον στόχο τους, βιώνοντας από  κοντά τον μεγάλο αγώνα των μαθητών τους, στηρίζοντάς τους ψυχικά και ηθικά, βοηθώντας τους  κατ’ αυτό τον τρόπο να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις  αυτών των δύσκολων εξετάσεων. 

Συγχαρητήρια, τέλος, και στους γονείς που στήριξαν τα παιδιά τους και τους έδωσαν κουράγιο να  πιστέψουν στις δυνάμεις τους. 

Θα ήθελα, επίσης, να τονίσω ότι σε αυτή τη δοκιμασία δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Για  τις μαθήτριες και τους μαθητές που τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαν, θα  πρέπει να ξέρουν ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν σταματούν εδώ. Τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν  πάντα να πραγματοποιηθούν όταν η θέληση είναι μεγάλη. Το μέλλον δεν καθορίζεται από μια  στιγμή! 

Καλή αρχή σε όλες τις επιτυχούσες και σε όλους τους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών  εξετάσεων, σε αυτό το νέο και σημαντικό κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή τους, με την είσοδό τους  στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

Καλή επιτυχία στη φοιτητική σας πορεία! 

Πέτρος Δ. Αγγελόπουλος 

Προηγουμενο αρθρο
Η ζώνη προστασίας του Φάρου του κάστρου Αγίας Μαύρας
Επομενο αρθρο
Εκδηλώσεις του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Νικόλαος» Αιτωλοακαρνανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.