HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυμμετοχή Δ.Σ. Λευκάδας στην διαμαρτυρία για την επιχειρούμενη κατάργηση Εφετείου και Πρωτοδικείου στο Αγρίνιο

Συμμετοχή Δ.Σ. Λευκάδας στην διαμαρτυρία για την επιχειρούμενη κατάργηση Εφετείου και Πρωτοδικείου στο Αγρίνιο

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λευκάδας δια του Προέδρου του κ. Γεράσιμου Γαντζία συμμετείχε κατόπιν σχετικής πρόσκλησης στις εργασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που συγκάλεσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023. Μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν η πρόταση της Παγκόσμιας Τράπεζας για την αλλαγή του δικαστικού χάρτη της χώρας, με την οποία προτείνεται η κατάργηση του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας και του Πρωτοδικείου Αγρινίου, με την συγχώνευση του πρώτου με το Εφετείο Πατρών και του δεύτερου με το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου. Πριν την έναρξη της Συνέλευσης, πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου.

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκάδας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Συμπαριστάμεθα στον δίκαιο αγώνα του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου αλλά και σε αυτόν του Μεσολογγίου. Η αλλαγή που πάνε να φέρουν στα δικαστήρια και στον δικαστικό χάρτη είναι εις βάρος των συμπολιτών μας, θα γίνει η Δικαιοσύνη πιο ακριβή για τους πολλούς και πιο εύκολη για τους λίγους. Μέχρι να διαμορφωθεί ο δικαστικός χάρτης με βάση τις προτάσεις που εμείς θα κάνουμε, εμείς θα αγωνιζόμαστε».

Προηγουμενο αρθρο
Ο Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου για την προκήρυξη μιας θέσης γενικού γιατρού ή παθολόγου  στο κέντρο υγείας Βασιλικής
Επομενο αρθρο
Θ. Καββαδάς: «Διασφαλισμένη η χρηματοδότηση 414.620 ευρώ για βελτιωτικά έργα στο λιμάνι Συβότων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.