HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυνάντηση προέδρου  Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ιονίων Νήσων με τον βουλευτή Λευκάδας κ. Καββαδά

Συνάντηση προέδρου  Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ιονίων Νήσων με τον βουλευτή Λευκάδας κ. Καββαδά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

       Το Σάββατο 13-4-2024, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ιονίων Νήσων, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Επαμεινώνδας ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ πραγματοποίησε θεσμική επίσκεψη στον κυβερνητικό Βουλευτή Λευκάδας κ. Αθανάσιο ΚΑΒΒΑΔΑ. Κατά την διάρκεια της συνάντησης παρατέθηκαν και συζητήθηκαν τα  υπηρεσιακά ζητήματα που απασχολούν τις υφιστάμενες αστυνομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας  Ιονίων Νήσων γενικά, καθώς και ειδικότερα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας, με κυριότερο εξ αυτών, την έλλειψη μόνιμου αστυνομικού προσωπικού ενόψει και της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

   Ο κ. Βουλευτής ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Ένωσης  για την ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας με Δόκιμους Αστυφύλακες, καθώς και την εξέλιξη του έργου για την κατασκευή του Αστυνομικού Μεγάρου, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

   Τέλος ο κ. Βουλευτής αναγνώρισε την προσφορά και συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στα Ιόνια Νησιά και ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο, όπου οι ανάγκες των τοπικών κοινωνιών είναι αναλογικά αυξημένες σε ότι αφορά την διασφάλιση της τάξης, της ασφάλειας και της τροχονομικής αστυνόμευσης και δεσμεύτηκε ότι θα προβεί στις αναγκαίες παρεμβάσεις για περαιτέρω ενίσχυση των υπηρεσιών με ανθρώπινο δυναμικό. Ο Πρόεδρος τον ευχαρίστησε για την διάθεση και  το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα που απασχολούν τις υπηρεσίες μας, καθώς και για τη θέλησή του μέσω του θεσμικού του ρόλου συμβάλλοντας στην προβολή των αιτημάτων μας.

Για το Δ.Σ.

Ο    ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Επαμεινώνδας Σ. ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ
Αστυνομικός Υποδιευθυντής

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γεώργιος Σ. ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ
Αστυνομικός Υποδιευθυντής

Προηγουμενο αρθρο
Ο Δήμος Λευκάδας φιλοξενεί  αντιπροσωπεία της αδελφοποιημένης γαλλικής πόλης Leucate
Επομενο αρθρο
Εξόρμηση Ορειβατικού Συλλόγου Πρέβεζας στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.