HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣυνάντηση στον Δήμο Λευκάδας για τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα

Συνάντηση στον Δήμο Λευκάδας για τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα, 19/1/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Στις 19-01-2024 ημέρα Παρασκευή πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο Δημάρχου Λευκάδας με θέμα τη διαχείριση των ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Βεργίνης Ξενοφών, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Λευκάδας κ. Αντώνης Δουβίτσας, η Αντιδήμαρχος κ.Κάτσενου Θεοδώρα και ο Αντιδήμαρχος κ.Λάζαρης Νικόλαος, η Προϊσταμένη και υπάλληλος του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου μας, η Αν/τρια Προϊσταμένη της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε.Λευκάδας και η Αν/τρια Προϊσταμένη του Τμήματος Κτηνιατρικής και οι κτηνοτρόφοι κ.κ. Κοντογιώργης Μιχάλης και Μανωλίτσης Νικόλαος. 

Μετά από διαλογική συζήτηση οι ανωτέρω κτηνοτρόφοι αποδέχτηκαν την πρόταση του Δημάρχου και δεσμεύτηκαν ότι θα λύσουν οριστικά το πρόβλημα της περισυλλογής των παραγωγικών ζώων με ιδία μέσα , έτσι ώστε να μην δημιουργούνται πλέον προβλήματα από την ανεπιτήρητη κυκλοφορία των βοοειδών στο νησί της Λευκάδας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Προηγουμενο αρθρο
Η Φιλαρμονική της Ζωής μας - Της Ιουστίνης Φραγκούλη-Αργύρη
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση Λιμενικού Σώματος για την παροχή συνδρομής σε κολυμβήτρια στην παραλία Μύλος Αγίου Νικήτα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.