HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣυναντήσεις δημάρχου κ. Βεργίνη με Υπουργό Περιβάλλοντος και Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων

Συναντήσεις δημάρχου κ. Βεργίνη με Υπουργό Περιβάλλοντος και Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Συνάντηση  Δήμαρχου Λευκάδας  Δρ. Ξενοφών  Βεργίνη  με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλη Γραφάκο

Με τον  Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλη Γραφάκο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Ξενοφών Βεργίνης  το πρωί της Τρίτης (23/01) με επίκεντρο της συζήτησης  τη διαχείριση των απορριμμάτων (ΜΟΠΑΚ) και την  επανεκτίμηση του τέλους ταφής απορριμμάτων καθώς και την υλοποίηση λοιπών έργων υποδομών.

Από το Γραφείο Δημάρχου 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση  Δημάρχου Λευκάδας  Δρ. Ξενοφών  Βεργίνη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος  και Ενέργειας κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη .

Συνάντηση  με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος  Λευκάδας κ. Ξενοφών Βεργίνης την Τρίτη (23/1) στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας .

 Σε αυτή  την εξαιρετική  και δημιουργική συνάντηση συζητήθηκαν θέματα  προστασίας  περιβάλλοντος,  καθώς  και ζητήματα υποδομών . Ο  κ. Βεργίνης  επέμεινε  ιδιαίτερα την ολοκλήρωση των σχεδίων πόλης και εκτίμησαν   ότι  το έργο  μπορεί  να ολοκληρωθεί  εντός των επόμενων 2-3 ετών . 

Επίσης , προγραμματίστηκε νέα συνάντηση μέσα Φεβρουαρίου. 

Από το Γραφείο Δημάρχου

Προηγουμενο αρθρο
Συνάντηση Φορέων, Καρναβαλικών Συλλόγων, Πολιτιστικών Σωματείων με θέμα  «Φαρομανητά 2024»
Επομενο αρθρο
Με επιτυχία έκοψε την πίτα της η Εταιρεία Λευκαδικών Μελετών στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.