HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυστάθηκε επιτροπή για τον έλεγχο των όρων διακήρυξης για το Τουριστικό Περίπτερο

Συστάθηκε επιτροπή για τον έλεγχο των όρων διακήρυξης για το Τουριστικό Περίπτερο

 Όπως αναφέρεται σε σημερινή απόφαση του Δημάρχου, που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, συστήθηκε επιτροπή για τον έλεγχο των όρων της διακήρυξης για το Τουριστικό Περίπτερο υλοποιώντας την απόφαση  του Δημοτικού Συμβουλίου στις 30 Αυγούστου.

Η απόφαση του ΔΣ: «Έλεγχος της εγκριθείσας τελικής πρότασης του αναδόχου από τις υπηρεσίες του δήμου (νομική υπηρεσία, διεύθυνση τεχνικών  υπηρεσιών κα) έτσι ώστε να διαπιστωθεί πόσο είναι απολύτως σύμφωνη με την 1469/16.10.2017 διακήρυξη  ανάδειξης πλειοδότη. Σε περίπτωση (μη συμφωνίας εγκριθείσας μελέτης και διακήρυξης δεσμεύομαι για άμεση σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου με  λήψη απόφασης –πρότασης στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο περί ανάκλησης  της υπ. Αριθμ. 22/2021 απόφασής του περί παραχώρησης χρήσης τουριστικού περιπτέρου και λουτρικών εγκαταστάσεων στην ειδική θέση «πλαζ Κάστρο Λευκάδας»

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΠΟΦΑΣΗ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Έχοντας υπόψη:

Τις δ/ξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/10, (ΦΕΚ 87/7.6.10) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Τις δ/ξεις του Ν. 3584/2007 (ΦΕΚ 143Α), «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων»

Τις δ/ξεις του Ν. 3861/10 (ΦΕΚ 112/13.7.2010 τ. Α΄) «Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων και κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγειας»

Την υπ. αριθμ. 107/2022 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λευκάδας περί «ενημέρωσης – συζήτησης και λήψη απόφασης/κατεύθυνσης προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για τον υπό εξέλιξη διαγωνισμό μακροχρόνιας παραχώρησης του
Τουριστικού Περιπτέρου στο Κάστρο Αγίας Μαύρας»

Τον υπ. αριθμ. 732/τ.Β’/13.3.12 Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Λευκάδας. όπως τροποποιήθηκε και ισχύει

Την ανάγκη σύστασης Ομάδας Εργασίας στο Δήμο Λευκάδας, αντικείμενο της οποίας θα είναι η υλοποίηση της υπ. αριθμ. 107/22 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με την συγκέντρωση και αξιολόγηση όλων των απαραίτητων στοιχείων, εγγράφων κλπ., προκειμένου να προκύψει ένα τεκμηριωμένο πόρισμα προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τα θέματα τα οποία τέθηκαν με την ανωτέρω Απόφαση.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Συστήνουμε Ομάδα Εργασίας στο Δήμο Λευκάδας, αντικείμενο της οποίας θα είναι η υλοποίηση της υπ. αριθμ. 107/22 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με την συγκέντρωση και αξιολόγηση όλων των απαραίτητων στοιχείων, εγγράφων κλπ., προκειμένου να προκύψει ένα τεκμηριωμένο πόρισμα προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τα θέματα τα οποία τέθηκαν με την ανωτέρω Απόφαση, αποτελούμενη από τους κάτωθι:
κ. Δημήτριο Μασούρα, Νομικό Σύμβουλο Δήμου Λευκάδας
κα. Νίκα Ελένα, Προϊσταμένη Τμήματος Πολεοδομίας ως εκπρόσωπο της Δ/νσηςΠολεοδομίας και Περιβάλλοντος
κα Γεωργάκη Αγγελική, υπάλληλο του Τμήματος Τεχνικών Έργων, ως εκπρόσωπο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών
Συντονιστής της ανωτέρω ομάδας ορίζεται ο κ. Μασούρας Δημήτριος
Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η κα Χαλκιοπούλου Αιμιλία του κλάδου ΔΕ38 Χειριστών Η/Υ.
Μετά την παραλαβή από την Ομάδα Εργασίας του σχετικού με το θέμα πορίσματος του ΚΕΣΑ, η διάρκεια ολοκλήρωσης του έργου της Ομάδας Εργασίας καθώς και η αποστολή του πορίσματος της στον κ. Δήμαρχο θα είναι έως 30/9/2022.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Δ. ΚΑΛΟΣ

Προηγουμενο αρθρο
Προληπτικοί τροχονομικοί έλεγχοι στα Ιόνια Νησιά
Επομενο αρθρο
Θ. Καββαδάς: - Κανείς δεν μπορεί να κάνει το άσπρο-μαύρο - Απάντηση στην ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.