HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣύσκεψη με πρωτοβουλία του Δημάρχου για επιτάχυνση  υλοποίησης έργων

Σύσκεψη με πρωτοβουλία του Δημάρχου για επιτάχυνση  υλοποίησης έργων

Λευκάδα, 19/01/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : «Επιτάχυνση  υλοποίησης έργων »

Τα υπό εξέλιξη έργα της Διαμόρφωσης εισόδου παραλίας της πόλης της Λευκάδας (Α και Β τμήμα), της Κατασκευής περιφερειακής οδού της πόλης της Λευκάδας, της Αποπεράτωσης του Δημοτικού Θεάτρου, της Βελτίωσης της Οδικής Ασφάλειας  Δήμου Λευκάδας και της Αποκατάστασης του δημοτικού κινηματογράφου Απόλλωνα Λευκάδας αποτέλεσαν το αντικείμενο σύσκεψης που έγινε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λευκάδας κ. Ξενοφώντα Βεργίνη στο γραφείο του την Παρασκευή 19/01/2024.

Στη σύσκεψη κλήθηκαν και συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο Τεχνικός Διευθυντής της κατασκευαστικής εταιρείας «ΙΟΝΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΉ» κ.κ. Νικόλαος Γράψας και Παναγιώτης Ζαβιτσάνος αντίστοιχα καθώς και η Αντιδήμαρχος, ο Διευθυντής, ο Προϊστάμενος και η Πολ. Μηχανικός των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ.κ. Σεβαστή Κωνσταντινίδη, Σπυρίδων Αρέθας, Δημ. Βραχνούλας και Αγγελική Γεωργάκη αντίστοιχα.

Συμφωνήθηκε ότι οι συμβαλλόμενοι Δήμος Λευκάδας και Κατασκευαστική Εταιρεία, σε συνεργασία, θα αναζητήσουν τις ενδεδειγμένες λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν, προκειμένου να επιταχυνθεί η άρτια υλοποίηση και η καλύτερη παρακολούθηση της εκτέλεσης των έργων.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Προηγουμενο αρθρο
Πανλευκάδιος: 4X4 στην ενίσχυση της ομάδας μας
Επομενο αρθρο
Αστυνομικός Διευθυντής Λευκάδας τοποθετήθηκε ο ταξίαρχος Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.