HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΤοποθετήθηκαν μπάρες στους Μύλους

Τοποθετήθηκαν μπάρες στους Μύλους

Όπως με χαρά παρατηρήσαμε χτες, στην περιοχή των Μύλων, τοποθετήθηκαν μπάρες που φράζουν όλες σχεδόν τις  διόδους που οδηγούν στην αμμουδιά για τα αυτοκίνητα, καθώς και απαγορευτικές πινακίδες της Τροχαίας.

Μετά από αυτό ελπίζουμε να σταματήσουν οι ντροπιαστικές εικόνες που βλέπαμε για πολλά χρόνια, με κάθε είδους τροχοφόρο  σταθμευμένο στην αμμουδιά στα δυο μέτρα από το κύμα.

Δημοσιεύσαμε από αυτή την ιστοσελίδα, πολλές φορές, εικόνες και σχόλια για το γεγονός. Κάποιες φορές  από προτροπή φίλων και άλλες, από τα αισθήματα ντροπής που νοιώθαμε για τις τριτοκοσμικές εικόνες που παρουσίαζε η περιοχή.

Βέβαια το πρόβλημα δεν λύθηκε, όπως κανένα πρόβλημα δεν λύνεται αν εμείς δεν το υποστηρίξουμε. Σε ένα σημείο τουλάχιστον, μια δυο φορές να «επιχειρήσει» ένα καλό ντόπιο τζιπ,  ανοίγει καινούργια δίοδο, δίπλα από την μπάρα και… διευκολύνει και τον τουρίστα μεθαύριο. Μην ξεχνάμε πως είμαστε και το νησί του… πολιτισμού!

Έμεινε ελεύθερο μόνο ένα σημείο κοντά στους σωρούς της άμμου. Υποθέτουμε για να εισέρχονται τα φορτηγά που μεταφέρουν την άμμο. Ίσως θα έπρεπε να τοποθετηθούν κι εκεί μπάρες που με κάποιο τρόπο να ανοιγοκλείνουν…

Προηγουμενο αρθρο
Κορωνοϊός: Η επιδημιολογική κατάσταση την Τρίτη 8 Μαρτίου
Επομενο αρθρο
Ευχαριστήριο πολιτιστικού συλλόγου Απόλπαινας

2 Σχόλια

  1. Παρασκευή πλαστηρα
    10 Μαρτίου 2022 at 16:32 — Απάντηση

    Καλο θα ήταν να τους συντηρούσαν τους μυλους. Να τους κάνουν επισκεψιμους να τους καθαρίσουν να γράφουν την ιστορία τους. Σε λίγο δεν θα υπάρχουν. Και τι έγινε αν βάλανε ενα κιγκλίδωμα. Είναι απίστευτα όμορφο το μέρος. Καντε κάτι επιτέλους.

  2. Κυριάκος Σφέτσας
    9 Μαρτίου 2022 at 00:34 — Απάντηση

    Χαίρομαι ιδιαιτέρως!
    Είχα κάνει και προσωπικά αναρτήσεις στο φβ
    παλιότερα.
    Ας ελπίσουμε όπως λέτε να το σεβαστούν οι αυτόχθονες κυρίως αλλά και να προστατέψουν τα σημεία. Υπάρχει πάντα τρόπος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.