HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΤο αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο από το Γυμνάσιο Καρυάς

Το αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο από το Γυμνάσιο Καρυάς

“Δεν ωφελεί το παράπονο
Φτάνει ένα αλέτρι να βρεθεί κι ένα δρεπάνι κοφτερό σ’ ένα χαρούμενο χέρι
Φτάνει ν’ ανθίσει μόνο”… Νίκος Γκάτσος.
…όλα σε θυμίζουν κύριε Νίκο…
Η Χορωδία του Γυμνασίου και των Λυκειακών Τάξεων Καρυάς παρουσίασε το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαίου ένα υπέροχο αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Καρυάς.
Μουσικές, τραγούδια, μελωδίες σε ένα νοσταλγικό ταξίδι αφιερωμένο στον μεγάλο δημιουργό. Έκθεση έργων τέχνης των παιδιών στον προθάλαμο του δημαρχείου καθώς επίσης και έκθεση παραδοσιακών προϊόντων, υπό την επιμέλεια των μαθητών και των υπεύθυνων καθηγητών τους.
Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και σε όσους συντέλεσαν στην άρτια παρουσίαση του αφιερώματος, που αποτέλεσε μια από τις πιο αξιόλογες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στον τόπο μας.
Θερμές ευχαριστίες στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου και των Λυκειακών Τάξεων Καρυάς για την μοναδική εμπειρία που μας χάρισαν, σκορπίζοντας μουσικές και υπέροχες φωνές, πλαισιωμένες από αφηγήσεις για την το σπουδαίο έργο του Νίκου Γκάτσου.
Συγχαρητήρια και εις ανώτερα.
(Καρυά Λευκάδας)

Παρακολουθείστε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση του Θανάση Κατωπόδη

Προηγουμενο αρθρο
Ο Ακης, η Βίκυ και ένας κότσος
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων για την κυριακάτικη αργία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.