HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤρεις οι νεκροί του τροχαίου της Πάτρας – H θανατηφόρα πορεία της Jaguar

Τρεις οι νεκροί του τροχαίου της Πάτρας – H θανατηφόρα πορεία της Jaguar

Υπέκυψε στα τραύματά της η διασωλημένη οδηγός – Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο – H τρελή πορεία θανάτου της Japuar

Τέλος δεν έχει η τραγωδία της Πάτρας καθώς η γυναίκα που νοσηλευόταν διασωληνωμένη – μετά τη  θανατηφόρα σύγκρουση των αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο – υπέκυψε στα τραύματά της.

Αμέσως μετά τη φοβερή σύγκρουση που σκόρπισε τον τρόμο, χθες, βράδυ Κυριακής, νεκρός ανασύρθηκε από την μαύρη  Jaguar την οποία και οδηγούσε ο 66χρονος οδηγός της. Στο αυτοκίνητο μαζί του επέβαινε ακόμη η γυναίκα του, 61 ετών η οποία νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη και ο 3χρονος εγγονός του οποίος υπέκυψε λίγο μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Την τραγικότα της θανατηφόρας σύγκρουσης των αυτοκινήτων ενισχύει το γεγονός ότι την προπορευόμενη Jaguar ακολουθούσε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι γονείς του τρίχρονου αγοριού, οι οποίοι είδαν μπροστά τους το τροχαίο γεγονός που στοίχισε τη ζωή του τρίχρονου παιδιού τους.

Πώς έγινε η θανατηφόρα σύγκρουση

Όλα έγιναν όταν ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου του 66χρονου που κατευθυνόταν προς την Πάτρα και βρισκόταν στην οδό Διγενή Ακρίτα – από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν το ακυβέρνητο αυτοκίνητο να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο αυτοκίνητα. Οι οδηγοί και των δύο αυτοκινήτων ήταν γυναίκες, μία 51χρονη και μία 53χρονη.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και προχώρησαν στους απεγκλωβισμένους των πέντε ατόμων. Ο θάνατος του 66χρονου ήταν ακαριαίος. Οι άλλοι τέσσερις τραυματίες διακομίσθηκαν στο  νοσοκομείο. Το τρίχρονο αγόρι εξέπνευσε φτάνοντας στο νοσοκομείο. Από τις τρεις τραυματισμένες γυναίκες, η μία διασωληνώθηκε και αργότερα υπέκυψε και αυτή.  Νοσηλευομένες παραμένουν οι άλλες δύο γυναίκες η μία εκ των οποίων, αυτήν που επέβαινε στην  Jaguar είναι βαριά τραυματισμένη ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για την κατάσταση της υγείας της άλλης τραυματία η οποία και οδηγούσε το ένα από τα δύο ΙΧ με τα οποία προσέκρουσε η Jaguar.

Πηγή: https://www.tovima.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Εργατικό Κέντρο Λευκάδας: Για το ζήτημα της προσωρινής μεταστέγασης του 4ου Νηπιαγωγείου
Επομενο αρθρο
Εγγραφές στα τμήματα του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.